Opel Mokka

Oblikuje se drzna, izvirna vizija oblikovanja in tehnologije. Ste pripravljeni izkusiti drzno čist pristop, ki postavi vožnjo na povsem novo raven? Bodite med prvimi, ki boste videli značko za avto, ki bo spremenila vse, kar veste o Oplu. Spremljajte, da boste odkrili povsem novo električno Mokko.

VODILNA V VSEH POGLEDIH, ZNOTRAJ IN ZUNAJ.

Opel Mokka je nov obraz znamke v vseh pogledih. Oblikovalska filozofija - drzna in čista, se kaže v ikonični zunanji oblikovni funkciji "Vizor", saj združuje rešetko, žaromete in logotip v enem samem visokotehnološkem modulu. Eleganca se nadaljuje v notranjosti. Mokka je prva, ki ima Oplov čist prostor za voznika. Čist, natančen in izpopolnjen do bistvenega pomena, popolnoma digitalni kokpit omogoča čisto intuitivno delovanje z jasno prečiščenimi informacijami na velikih zaslonih. Uživajte v vožnji!

VELIKO RAZKRITJE?

Pridobite si edinstven in ekskluziven predogled, kakšno je doživetje z novo Opel Mokko in sicer skozi oči ambasadorja znamke Opel Jürgena Kloppa.

Ta videoposnetek je bil posnet in ustvarjen pred uvedbo strogih higienskih ukrepov v zvezi z izbruhom koronavirusa (COVID-19) in lahko vsebuje vsebino, ustvarjeno pred uvedbo predpisov o fizični distanci.

NA HITRO POKUKAJTE!

Skoraj je že čas, da odkrijemo sloj nove Opel Mokke, sloj drznega, pristnega dizajna in čistega užitka v vožnji. Bliža se in zanimanje ljudi raste. Opazujte, začnite svojo pot odkrivanja in se prijavite na naše novice. Bodite tisti, ki bodo videli prvo sliko in ugotovili, kaj je v resnici pod komuflažo.

PRIČAKOVANJE VSEPOVSOD NARAŠČA.