Skip To Content
Slovensko e-gospodarsko vozilo leta 2021

Opel Vivaro-e je Slovensko e-gospodarsko vozilo leta 2021

Marko Krautberger, glavni in odgovorni urednik revije Mehanik in voznik, Iztok Klabjan, Fleet & CV Manager Opel Slovenia in Matej Jurgele, glavni in odgovorni urednik revije Transport & Logistika.
21.12.2021.
Letos je potekal že 16. Izbor za slovensko gospodarsko vozilo leta v organizaciji revije Transport & Logistika in revijo Mehanik in voznik. Izbor, ki ga prirejajo že od leta 2006, velja zaradi svoje dolge zgodovine in uveljavljenosti za najpomembnejšega v slovenskem prostoru.
Nominiranci so bili zastopani v kategorijah Tovornjak leta, Poltovornjak leta, Dostavnik leta, Avtobus leta in kategorija Električno gospodarsko vozilo leta, ki postaja stalnica v izboru.  Prav v slednji kategoriji je laskavi naziv E- Gospodarsko vozila leta 2021 prejel Opel Vivaro- e.

Po besedah strokovne žirije, Vivaro-e prepriča s svojo vsestranskostjo in prilagodljivostjo in zmogljivim električnim motorjem.

V prvem delu izbora so za kandidate glasovali bralci obeh revij z elektronskim glasovanjem, v finalnem izboru pa je vozila ocenjevala še strokovna novinarska žirija obeh medijev.