Skip To Content
Pregled

Combo Electric

Že od 34.590 €*
Novi Combo Electric je zasnovan tako, da ponuja najboljše od vsega: prostornost in udobje za sedem oseb ter praktične in inovativne varnostne funkcije. Za povrh pa še pametne e-tehnologije brez emisij in 100-odstotno električno delovanje, ki vas in vaše najbližje z enim polnjenjem lahko popelje do 345 km.1 Tako lahko uživate v družinskem življenju brez kompromisov.  

345 km
Največji doseg z baterijo je odvisen od obremenitev in vgrajene opreme.
30 minut
Polnjenje do 80 % največje zmogljivosti2 s hitrim polnilnikom z enosmernim tokom z močjo 100 kW 
sedežev
Za doplačilo. Na voljo z različico Combo Electric XL.
1 Poraba energije (kombinirano) 18,0–18,6 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 336–345 km (odvisno od vgrajene opreme). Zasnovan za sodobno življenje
Okreten, prostoren, vsestranski in odlično organiziran

Pameten, prostoren in vsestranski 
Razišči notranjost novega Comba Electric 

Doseg baterije. Kako daleč lahko peljete?


E-tehnologije
Naelektrena vožnja
Novi Combo Electric združuje 100-odstotno električno vožnjo z minimalnim hrupom in ničelnimi lokalnimi emisijami – ponuja resnično okolju prijazno in prijetno izkušnjo vožnje. Razišči napredne funkcije e-tehnologij in odkrij njihove številne prednosti. 
E-mobilnost
Doseg, polnjenje in še več
Prehod na električno energijo? Odlična odločitev - iz pravih razlogov. Novi Combo Electric je učinkovit, trajnosten in usmerjen v prihodnost, zato bo tebe in tvojo družino popeljal v bolj zeleno prihodnost. 
Vsestranskost
Izkoristi svoje možnosti
Vsestranskost novega Comba Electric ti omogoča odkrivanje novih območij. Z inteligentno zasnovo, ki zagotavlja praktičnost, prostornost in prilagodljivost, odlično dopolnjuje tvoj sodobni aktivni življenjski slog. 
Varnost in podpora vozniku
Tehnika, ki varuje
Novi Combo Electric je opremljen z inovativnimi funkcijami, ki olajšajo vožnjo ter poskrbijo za tvojo varnost in varnost tvojih bližnjih. Na voljo je z najboljšimi žarometi IntelliLux® Matrix LED v svojem razredu, ki zagotavljajo optimalno vidljivost in samodejno prilagajanje, da ne zaslepijo nasproti vozečih voznikov. Žarometi IntelliLux® s 14 posameznimi LED-segmenti in novo zasnovo zagotavljajo samozavest v vseh razmerah! 
Povezljivost
Ko veš, kam greš
Zagotovi najboljše povezave sebi in svojim sopotnikom. Poleg informativno-razvedrilnega sistema in navigacije v novem Combu Electric je na voljo tudi OpelConnect, s katerim prideš na cilj hitro in sproščeno! 
Dodatna oprema Opel+ in še več
Polnilne omarice in še več
Izberi preprost način za preklop na električno energijo: novi Combo Electric je serijsko opremljen s polnilnim kablom. Poleg tega smo zate izbrali najboljšo dodatno opremo za električna vozila. 

Odkrijte več

Polnilne omarice

V našem vozlišču za e-mobilnost lahko pridobite vse potrebne informacije o polnilnih omaricah in polnjenju doma.

Polnjenje in doseg

V našem vozlišču z vsebinami za e-mobilnost smo pripravili veliko informacij o polnjenju in dosegu. Preverite zdaj.

Financiranje in subvencije

Večina držav kupcem električnih avtomobilov ponuja znatne subvencije. Imamo vse informacije, ki jih potrebuješ.

1 Poraba energije modela Combo-e Life/Cargo (kombinirano) 19,4–17,5 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 258 km do 285 km (odvisno od vgrajene opreme).

2 Pri uporabi hitrega polnilnika.