SKIP TO CONTENT

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV.

Za namen upravljanja zadev in/ali za odziv na vaše zahteve bo vaše osebne podatke kot upravljavec podatkov obdelalo podjetje Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija ter vašemu izbranemu ali najbližjemu Opel partnerju (če je naveden na obrazcu), kot sledi:

 

Če zagotovite ustrezno soglasje, obdelava podatkov temelji na 6. členu (1) a) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR), in/ali v primeru zahtevkov strank na 6. členu (1) b) GDPR.

 

Kot upravljavci bomo za zgoraj navedene namene obdelali naslednje podatke v povezavi z informacijami, ki nam jih zagotovite glede vaše zadeve in/ali zahtevka:

 

Ime, priimek, e-poštni naslov, telefonska številka (domača in mobilna), spol, naslov na družbenih omrežjih, poštni naslov (ulica, poštna številka in kraj) ter ustrezna identifikacijska številka vozila in registrska oznaka vašega vozila Opel / Vauxhall

Zgoraj navedeni podatki bodo shranjeni do 6 let v primeru zadev in zahtevkov strank ter do 15 let v primeru pravnih zadev.

 

Vaše zgoraj navedene podatke za zgoraj navedene namene posredujemo odgovornemu zastopniku za zagotavljanje podpore v državi (NSC) in/ali odgovornemu Oplovemu partnerju, če to zahteva upravljanje zadeve in/ali odziv na vašo zahtevo.

 

Za namen administracije posredujemo vaše zgoraj navedene osebne podatke ustreznim pooblaščenim izvajalcem storitev.

 

Sledeče osebne podatke delimo za navedene namene z navedenimi ponudniki storitev:

Ime, priimek in e-poštni naslov, zato da lahko izvajamo raziskavo zadovoljstva strank, v kolikor oddate svoje soglasje - INTERSOFT CEE SRL, MOLNAR JANOS 13 bl 4 sc A app 7, Brasov, Romunija.

Vaše pravice.

Kot oseba, na katero se nanašajo podatki, imate pravico do dostopa, popravka, izbrisa (pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov in ugovora obdelavi vaših osebnih podatkov na osnovi 6. člena (1) e) ali f) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) ali v primeru obdelave osebnih podatkov za namen neposrednega trženja v skladu z veljavnim pravom.

 

Upoštevajte, da so vaše zgoraj navedene pravice omejene z zakonom in jih moramo izpolniti samo v primeru določenih pogojev.

 

Če želite uveljaviti svoje zgoraj navedene pravice, nas obvestite z e-pošto na naslov: privacyrights-opel@mpsa.com ali nam pošljite dopis na naslov:

 

Opel Automobile GmbH

DSGVO

IPC C1-99

D-65423 Rüsselsheim am Main

 

Kot odgovorni upravljavec lahko kadarkoli posodobimo vaše osebne podatke (npr. sprememba vašega naslova).

 

Za uveljavitev pravice do vložitve pritožbe (77. člen GDPR) se obrnite na odgovorno institucijo v državi, v kateri se nahajate. Za Slovenijo je to: Informacijski pooblaščen, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, Slovenija, prek e-pošte: gp.ip@ip-rs.si ali spletnega mesta: www.ip-rs.si/varstvo-osebnih-podatkov/.

Pravica do umika soglasja.

Pravico imate, da kadarkoli umaknete svoje soglasje. V ta namen pošljite e-pošto na naslov: cac@opel.com. Umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, ki je temeljila na soglasju, preden ste ga umaknili.

 

V kontakt z nami lahko stopite na spodnje načine:

Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz,

65423 Rüsselsheim am Main,

Nemčija

telefon: +49 (0)6142 - 911 9800,

e-pošta: kontakt@opel-infoservice.de,

 

Imena članov uprave so navedena na sledeči povezavi: http://www.opel.de/tools/impressum.html

Uradna oseba za varstvo podatkov:

Opel Automobile GmbH, Datenschutzbeauftragter, Bahnhofsplatz,

65423 Rüsselsheim am Main,

Nemčija,

e-pošta: Datenschutz@opel.com