Skip To Content
Astra Petvratna GSe

Nova Opel Astra GSe

Nova Opel Astra grand sport electric (GSe) je Astra kot nobena druga. Športno uglašena za popolno navdušenje z nižjimi emisijami je izdelana s strastjo in natančnostjo. Drzno in čisto oblikovanje v kombinaciji s hibridno močjo in učinkovitostjo zagotavlja fenomenalno izkušnjo. Zagotovi si še višjo raven vožnje!

Od januarja 2023 lahko sestaviš svojo.
Opel Astra je prejela nagrado Red Dot Award 2023 v kategoriji “Product Design” (oblikovanje izdelka).

63–64 km
Doseg čiste električne vožnje
1,2 l–1,1 l / 100 km
Poraba goriva1
165 kW (225 KM)
Sistemska moč

Zmogljivost z osebnim pečatom

Prilagodi svojo popolno Opel Astro GSe in sprosti hibridno moč kot še nikoli doslej.Oglej si notranjost  


Preveri dnevni električni doseg svoje priključno hibridne Astre GSeZnačilnosti

165 kW (225 KM). Nižje emisije

Nova Opel Astra GSe poskrbi za vznemirljivo vožnjo brez odpovedovanja ljubezni do okolja. Natančna nastavitev, hibridna moč in edinstveno drzno oblikovanje so združeni v osupljivem izrazu čiste nemške energije.
Zmogljivost

Dirkaška natančnost

Opel Astra GSe zagotavlja neprekosljiv nadzor z dinamičnim športnim podvozjem, vrhunskimi blažilniki s tehnologijo FSD (Frequency Selective Damping) in izostreno odzivno usmeritvijo volana.

Tehnologija

Značilnosti e-relija
V Astri GSe so na voljo številne inovacije, od intuitivnega informativno-razvedrilnega sistema, ki te povezuje s tvojim digitalnim svetom, do izboljšane tehnologije za vožnjo, razvite z Oplovim pionirskim delom v svetu relija z električnimi dirkalniki.  

Oblikovanje

Astra GSe pritegne poglede z drzno prednjo masko, posebnimi 45,7-cm (18”) dvobarvnimi diamantno brušenimi platišči iz lahkih kovin in ponosno oznako GSe. V notranjosti se strast nadaljuje z drznim in čistim oblikovanjem ter digitalno razstrupljenim kokpitom, osredotočenim na voznika.  

Discover more

Accessories Opel+ & more

Wall boxes & more
Your Astra GSe comes with a charging cable as standard. We've selected our pick of the best additional electric car accessories.

Wall Boxes

Get all the details you need about wall boxes & home charging in our e-mobility hub.

Charging & Range

We've got loads more information about charging and range on our e-mobility content hub. Check it out now.

Financing & Subsidies

Most countries offer generous subsidies to prospective electric car buyers. We've got all the information you need.

1 Kombinirana poraba goriva (po WLTP ciklu): 1,2 – 1,1 l/100 km in 15,3-15,0 kWh elektrike/100 km; izključno električni doseg: 63-64 km; električni doseg, mestna vožnja: 69-73; Emisije CO2 (kombinirane): 26-25 g/km*

Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal iz prometa prispevajo k poslabšanju zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Kombinirane vrednosti. Vozila v Sloveniji še ni mogoče naročiti, zato so to ocenjene začasne vrednosti. Končne bodo na voljo, ko bo vozilo homologirano.