Kombinacija najboljšega, kar nudi življenje
Naj vas življenje popelje dlje

Combo-e Life je opremljen z napredno baterijo, ki omogoča doseg do 280 km1, dopolnjujejo pa jo tudi tehnologije za zajem energije, kot je regenerativno zaviranje, da boste peljali še dlje. Ko boste bolje spoznali prednosti e-mobilnosti, boste z optimalno prilagoditvijo hitrosti, sloga vožnje in nastavitev za udobje zagotovili maksimalen doseg svojega Comba-e Life.

 

1Poraba energije modela Combo-e Life/Cargo (kombinirano) 17,5–19,4 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 258 km do 285 km (odvisno od opreme).

 
Naučite se povečati Doseg
Napolnite do 80 % v samo 30 minutah
Naša napredna tehnologija za hitro polnjenje omogoča, da Comba-e Life napolnite za do 80 % optimalnega dosega v dobrih 30 minutah1, z Oplovimi vsestranskimi rešitvami za polnjenje tako pri vsakodnevnih vožnjah kot na daljših potovanjih pa boste vedno pripravljeni na naslednjo pustolovščino. Odkrijte več tukaj 
Odkrijte opremo za polnjenje Spoznajte možnosti za polnjenje Learn more about our Free2Move eSolutions
Stroškovna učinkovitost
Na voljo so zelo stvarni razlogi za prehod na elektriko: izkoristite majhne skupne stroške uporabe zaradi ugodnejših davkov in cenejšega servisiranja! Državne subvencije za nakup ali lizing električnega vozila olajšajo odločitev za prvi korak. Ali veste, da so na voljo tudi finančne ugodnosti za domačo polnilno postajo? 
Learn more about governmental subsidies Odkrijte možnost finančne pomoči za zasebno polnilno postajo (zidno omarico)

Imaš našo zavezo

Kot lastnica oziroma lastnik Oplovega električnega ali hibridnega vozila lahko po nakupu uživaš v popolni brezskrbnosti. Od pomoči na cesti 24/7 garancije za baterijo, ki traja 8 let/do 160.000 prevoženih kilometrov.

1. Garancija za pogonsko baterijo, ki traja 8 let ali do 160.000 prevoženih km

 

2. Oplova pomoč na cesti

Vozite brez skrbi 24 ur na dan in sedem dni v tednu.

 

3. Opel FlexCare (priporočeno)

 

4. Predračun in naročila prek spleta1

Naročite se na servis

 

1Če je na voljo.