Opel Meriva – sistem Infotainment

Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

PAMETNA povezLJIVOST.

Zakaj ne bi vaš avtomobil omogočal prav takšnih povezav kot vaš pametni telefon? Opel Meriva je poskrbela, da lahko na preprost način uživate v vseh prednostih povezav. Prav posebni paketi opreme združujejo odličen zvok, jasno grafično podobo in intuitivno upravljanje.

Enlarge

IntelliLink

Brezhibna povezava pametnega telefona s tehnologijo IntelliLink zagotavlja Opel Merivi izjemno priročnost in povezanost. Številne funkcije pametnega telefona so zdaj na voljo tudi s sistemom Infotainment v vozilu, informacije pa so jasno prikazane na 7-palčnem barvnem zaslonu z visoko ločljivostjo. Glavni prednosti sistema sta preprosta uporaba in preglednost.

 

CD 600 IntelliLink

Uživajte v vrhunskem delovanju, ki ga dopolnjujejo: 7-palčni barvni zaslon, odličen zvok izjemnega sistema s sedmimi zvočniki in napredne medijske funkcije, kot sta Gracenote® in prikazovalnik slik. Druge značilnosti:

 • dvojni sprejemnik
 • kontrole na volanu
 • mobilni telefon z glasovnim upravljanjem prek povezave Bluetooth®
 • radio FM/AM s samodejnim shranjevanjem (6 x 6 nastavljenih postaj), sistem RDS/EON
 • izhodna moč 4 x 20 W, funkcionalnost DSP s 6 prednastavitvami zvoka
 • grafični izravnalnik frekvenčne karakteristike
 • uravnavanje glasnosti glede na hitrost in uravnavanje basov
 • prenos zvoka prek Bluetooth®, vtičnice aux-in ali priključka USB
 • predvajanje sporočil SMS
 • CD predvajalnik
 • Avdio DAB/DAB+/DMB

Enlarge

Navi 950 IntelliLink

Povejte naslov in navigacija vas bo vodila kamorkoli. Vnos cilja z glasovnimi ukazi One Shot znatno olajša uporabo, prav tako kot preprost uporabniški vmesnik sistema Navi 950. Brezhibna povezava s pametnim telefonom omogoča prostoročno telefoniranje, brezžični prenos glasbe prek Bluetooth® in predvajanje sporočil SMS. Sistem Navi 950 IntelliLink vključuje zemljevide in podatke za celotno Evropo, vključno z Rusijo in Turčijo. Tako kot pri sistemu Navi 650 je možno navigacijsko programsko opremo posodobiti prek priključka USB.

 

Prepoznavanje govora za Infotainment sistem, ki omogoča glasovno upravljanje različnih funkcij navigacijskega sistema in telefonskega portala, trenutno ni na voljo v slovenskem jeziku. Na voljo so jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, italjanščina, španščina, portugalščina, nizozemščina, ruščina, kitajščina in korejščina.


Enlarge

Vtičnica aux-in in priključek USB

Imate najraje svojo glasbo? Brez skrbi. Vtičnica aux-in in priključek USB sta vgrajena v sredinsko konzolo. S sistemom Infotainment lahko nadvse preprosto in hitro povežete vsako mobilno napravo z vtičnico za slušalke ali priključkom USB!


Enlarge

Še več sistemov Infotainment in navigacijskih naprav

Celo na vstopni ravni sistemi Infotainment v Opel Merivi poskrbijo za odličen zvok: od osnovnega sistema s CD predvajalnikom, radiom s funkcijo RDS/EON in 3x6 vnaprej nastavljenimi postajami do sistema CD 400 Plus z dvojnim sprejemnikom, dinamičnim procesorjem zvoka in grafičnim izravnalnikom. Med dodatki so na voljo digitalni radijski sprejemnik DAB, kontrole na volanu in portali za mobilni telefon z glasovnim upravljanjem prek Bluetootha®.

 

Navi 650 prinaša izjemno kombinacijo zvoka in navigacije: vključuje odličen 7-palčni barvni zaslon s stalnim prilagajanjem prikaza zemljevida, navigacijske podatke v notranjem pomnilniku in 7 vrhunskih zvočnikov, zato boste ob odlični glasbi in informacijah vedno na pravi poti.

Prepoznavanje govora za Infotainment sistem, ki omogoča glasovno upravljanje različnih funkcij navigacijskega sistema in telefonskega portala, trenutno ni na voljo v slovenskem jeziku. Na voljo so jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, italjanščina, španščina, portugalščina, nizozemščina, ruščina, kitajščina in korejščina.


Enlarge

FlexDock®

Za preprosto namestitev prenosnega telefona. FlexDock® poskrbi, da je vaš pametni telefon dobro viden za voznika in sovoznika. Poleg tega zagotovi povezavo s sistemom Infotainment in samodejno polni napravo, izjemnega videza notranjosti Opel Merive pa pri tem ne kvari nobena žica.