Pregled

Crossland

Vsestranskost, ki pritegne poglede. Slog, ki je pripravljen na vse izzive. Od drznega prepoznavnega vizirja do čiste praktične notranjosti je Crossland SUV, prilagodljivo pripravljen na zahteve vsakdana, ki s čudovitim oblikovanjem povsod pritegne občudujoče poglede.

PRILAGODITE SVOJEGA CROSSLANDA.

SLOG Z VSEBINO.

Čisto nemško oblikovanje Crosslanda je drzno dovršeno in obenem osredotočeno na dejansko praktičnost. S sproščenim, samozavestnim slogom in udobno držo SUV-ja je idealen za vse, ki jih ni strah zbujati pozornost z videzom in vožnjo na svoj način.

ODLIČEN VIDEZ. ODLIČNO POČUTJE.

Crosslandov modern videz na cesti dopolnjuje prijetno počutje, ko ga vozimo. Vsestransko uporabno notranjost z vzdolžno pomičnimi zadnjimi sedeži, visokim sedežnim položajem in vodilno prostornostjo v tem segmentu dopolnjujejo prilagodljivo nastavljivi sedeži, ki navdušijo tako na kratkih izletih kot na dolgih potovanjih. 

NAJ BO CESTA VAŠA.

Crossland nudi veliko več kot očarljiv videz športnega terenca. Inovativne funkcije za pomoč vozniku, kot so nadzor oprijema IntelliGrip1, opozarjanje na zapuščanje voznega pasu, projekcijski zaslon in 180-stopinjska panoramska vzvratna kamera, poskrbijo za več varnosti in udobja na vsaki poti. 

 

Za doplačilo, na voljo v začetku naslednjega leta

RAZLIČICE.

BI RADI ODKRILI ŠE VEČ?

ZNAČILNOSTI CROSSLAND
Odkrijte najrazličnejše možnosti, ki jih ponuja Crossland.