Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Naročite se na testno vožnjo

NOVA DEFINICIJA KLASIČNE PLATNENE STREHE.

Dolga, vitka in elegantna Opel Cascada v najprivlačnejši način vožnje prinaša sodobno svežino.

Enlarge

Klasična eleganca

Opel Cascada izžareva odličnost tako z odprto kot z zaprto streho. Čiste linije odražajo predanost eleganci in slogu. Od spredaj je na prvi pogled prepoznavna kot Opel, le da je vsaka podrobnost izpopolnjena. Oglejte si natančno izklesano in vpadljivo masko hladilnika, razkošno mrežo pod njim, značilne LED luči za dnevno vožnjo in elegantne kromirane podrobnosti. Diskretno oblikovan izbočen pokrov motorja odraža moč, ki se skriva pod njim.

 

S strani je profil z odprto streho dolg, eleganten in neprekinjen. Platnena streha in varnostna konstrukcija za primer prevrnitve sta popolnoma skriti. Poteze Opel Cascade so naravne in prefinjene. Pri zaprti strehi pozornost pritegneta oblika brez stebričkov in izjemna kakovost materiala. Streho od karoserije vidno ločuje kromirana letvica, ki ji daje klasični značaj avtomobila za elegantna potovanja, »grande routier«. Dolga vrata in stebrička vetrobranskega stekla niso le elegantno oblikovani, temveč s praktičnostjo omogočajo še malce elegantnejše vstopanje in izstopanje. Za poseben poudarek celotnega sloga lahko izberete streho v črni barvi, barvi Sweet Coffee ali Malbec in v sivi barvi Khaki.

 

Tehnološko napredne zadnje 3D LED luči, ki jih vizualno povezuje elegantna kromirana letev, zaokrožajo brezhibni profil, skupaj z visoko postavljeno zavorno lučjo pa ustvarjajo prepoznaven svetlobni pečat. Široko postavljena drža in premišljena razmerja velikosti zaokrožajo izjemno elegantne linije.


Enlarge

Občutek popolnosti

Na dotik prijetni visokokakovostni materiali, prelivajoče se površine in vabljivo udobje. Opel Cascada je lepa že od daleč, ko se ji približujete, postaja vse bolj privlačna, najboljše pa razkrije, ko odprete vrata. Najprej pogled pritegne armaturna plošča s sklopom merilnikov, oblečena v visokokakovostno oblogo Morrocana. Vse je na pravem mestu, merilniki so prilagojeni vozniku, kontrole na sredinski konzoli lahko dosegljive in vse, kar je prijetno na pogled, je enako prijetno za vsa čutila.


Štirje ločeni globoko oblikovani, prostorni in udobni sedeži le čakajo, da bi uživali v njih. Sistem za preprosto vstopanje Easy Entry z le dotikom umakne prednja sedeža, nato pa ju enako preprosto in hitro vrne v osnovni položaj. Izbirate lahko med oblazinjenjem iz tkanine najvišje kakovosti ali luksuznega usnja. Usnjeno oblazinjenje je elegantno prešito, kar sedežem daje še bolj luksuzen videz.


Enlarge

Popoln prvi avtomobil

Pri kabrioletih pogosto naletimo na težave pri vsakodnevni uporabnosti in shranjevanju predmetov. A to ne velja za Opel Cascado. S 13 preprosto dosegljivimi in priročno razporejenimi prostori za odlaganje predmetov bo notranjost vedno urejena.

 

Potem pa je tu še 280-litrski prtljažnik pri odprti strehi oziroma 380-litrski prtljažnik pri zaprti. Poleg tega pa lahko s sistemom FlexFold v nekaj sekundah zložite enega ali oba zadnja sedeža in ustvarite prostor za 750 litrov prtljage. Vzvoda sta priročno nameščena na obeh straneh v zadnjem delu prtljažnika. Ko potegnete vzvod, sprožilni sistem aktivira vzmetni mehanizem, ki samodejno zloži izbrani sedež.

 

Če avtomobil parkirate in zaklenete in pri tem pustite odprto streho, se zaradi dodatne varnosti zakleneta tudi zapaha sedežev, ki ju tako ni mogoče zložiti z ročico na hrbtiščih, kar preprečuje dostop do prtljažnika. Dodatno varovanje zagotavlja tudi tovarniško vgrajen alarmni sistem, ki celo vozilo, vključno s platišči, varuje pred tatvino.