Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS.

Kontakt
800

Vaši osebni podatki bodo obdelani s strani WAE CEE Kft (Budai út 16, 2051 Biatorbágy, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in [ Opel Automobile GmbH], (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), kot upravljavcev, kar je opisano v Politiki zasebnosti; tam lahko najdete tudi več informacij o pravicah glede zasebnosti in kontaktne informacije.

Ostanimo povezani! (izbirno trženje)

Želim prejemati dodatne informacije o vaših izdelkih in storitvah; posredujte mi jih na naslednji način:

Z izbiro vsaj enega od teh kanalov za obveščanje se strinjam, da WAE CEE Kft (Budai út 16, 2051 Biatorbágy, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in [ Opel Automobile GmbH] (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), obdelajo povezane osebne podatke za namene trženja, identifikacije in priznavanja, kot je opisano v Izjavi o soglasju.

Imam pravico, da kadarkoli prekličem svoje soglasje (več podrobnosti najdete tukaj). Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

Prosimo, da spodaj vnesete ustrezne podatke. Polja, ki so označena z *, morajo biti izpolnjena.

V najkrajšem možnem času vas bo kontaktiral operater klicnega centra ali najbližji prodajalec z vozili Opel.

Za dodatne informacije o ponudbi in vozilih Opel lahko pokličete brezplačno številko 01 8888672 ali pa pišete na cac@opel.com, od ponedeljka do petka med 8.in 16. uro.

Lep pozdrav,
vaša ekipa Opel