Nazaj
  • Opel | Popravila – pametno popravilo

    OPLOVO PAMETNO POPRAVILO.

    Okruški zaradi kamenčkov ali toče, praske in majhne udrtine – tovrstne poškodbe so resnično zoprne, dobra novica pa je, da lahko svojemu Oplu povrnete odličen videz. Oplovo pametno popravilo je naš hiter, stroškovno učinkovit in preprost način za popravilo manjših poškodb.

Naprej

Poiščite svojega trgovca z vozili Opel

Izpolnite katerokoli od spodnjih polj:

PREPROST NAČIN ZA POPRAVILO VAŠEGA AVTA.

  • Hitro, ker pametno popravilo s takojšnjim popravilom vetrobranskega stekla, lakiranja karoserije ali oblazinjenja skrajša čas, ko ne morete uporabljati vozila.
  • Cenovno učinkovite rešitve so pomembne za vas in za nas! Zato si pri Oplu namesto zamenjave delov vedno prizadevamo popraviti manjše poškodbe. To omogoča prihranek časa in denarja.
  • Preprosto, ker nam je tako najbolj všeč. Vaša edina naloga je dogovor z enim od naših trgovcev, ki izvajajo pametna popravila. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi!
Enlarge

Popravilo stekla

Okrušeno vetrobransko steklo zaradi kamenčkov je moteče in za povrh kazi videz vozila. V številnih primerih vetrobranskega stekla ni treba zamenjati, saj ga je možno popraviti, kar omogoča učinkovit prihranek vašega denarja. Oplova pametna popravila lahko preprosto odpravijo te poškodbe, zato boste hitro in varno nadaljevali z vožnjo – v vsej lepoti!

 


Enlarge

Točkovno popravilo

Manjše poškodbe karoserije, praske pri parkiranju – včasih se jim preprosto ni mogoče izogniti. Naša inovativna tehnologija lakiranja s pršenjem nam omogoča, da hitro popravimo večje točke s poškodovanim lakiranjem karoserije. Lokalizirano popravilo lakiranja je prilagodljivo, prihrani čas in je cenovno učinkovito.


Enlarge

Popravilo oblazinjenja

Z Oplovim pametnim popravilom bomo obnovili tudi strukturo površine, da bo vaš Opel skoraj tak kot prej. Razpoke in luknje v oblazinjenju iz blaga in velurja je možno hitro zapreti. S popravilom poškodovanih delov namesto njihove zamenjave prihranite čas in denar.


Enlarge

Popravilo usnja in plastike

Obnova vsake podrobnosti je pri Oplu izjemno pomembna. Prav zato naša storitev pametnega popravila zagotavlja tudi videz originalne površine. Sistem za mešanje lakov poskrbi za kar najboljšo možno reprodukcijo barv.


Enlarge

Odpravljanje udrtin brez lakiranja

Pri Oplu ne moremo napovedati vremena. Včasih pada toča, včasih mine nevihta brez nje. Lahko pa zagotovimo odpravljanje manjših udrtin brez lakiranja – na primer zaradi toče – s karoserije vašega avtomobila, ne da bi bilo površino treba lakirati.


Enlarge

Popravilo plastičnih delov

Manjše poškodbe, kot so razpoke plastičnih delov vozila, je možno popraviti brez potrebe po zamenjavi, kar vam kot lastniku Opla zagotavlja cenovno učinkovito rešitev. Glede stabilnosti, funkcionalnosti in videza so profesionalno popravljeni plastični deli povsem primerljivi z novimi deli.