Skip To Content
Zamenjava zimskih pnevmatik in priprava na zimo
Opel zamenjava zimskih pnevmatik in priprava na zimo

Pravočasno se pripravite na jutranjo zmrzal! Za pnevmatike se zima začne pod 7 °C. V hladnem vremenu vzorec letnih pnevmatik ne more izpolniti svoje vloge, pnevmatike občutno izgubijo oprijem, zaradi česar lažje zdrsnejo pri zaviranju, prehitevanju ali zavijanju.

 

Obiščite svoj servisni center Opel za menjavo pnevmatik! Če želite kupiti nove zimske pnevmatike ali komplet štiri sezonskih pnevmatik, povprašajte naše strokovnjake za ponudbo, ne glede na to, ali gre za pnevmatike kategorije visokega, srednjega ali nizkega cenovnega razreda!

 

V kolikor se odločite za storitev hotela za pnevmatike v okviru naših storitev znamke Opel, bodo naši sodelavci poleg strokovne hrambe preverili stanje pnevmatik, zabeležili globino profila pnevmatik in vas pravočasno obvestili, če je treba komplet pnevmatik zamenjati.

Priprava na zimo se ne konča pri menjavi pnevmatik. Vredno je zamenjati tekočino za pranje vetrobranskega stekla ter preveriti stanje akumulatorja, žarometov, zavor in metlic brisalcev.
* Pozanimajte se o razpoložljivosti, cenah in pogojih storitev v servisih znamke Opel, ki sodelujejo v programu. Program menjave zimskih pnevmatik in priprave na zimo velja do prekl.