NOVA CORSA-E. Preprosto električna.

Na prihodnost pripravljen nemški mestni avto. S 100 % električnim pogonom. Pripravite se na naelektreno izkušnjo z osupljivim dosegom, hitrim polnjenjem in športno zmogljivostjo. Na voljo v začetku leta 2020. Odkrijte novo Corso-e in raziščite Oplove storitve za preprost in brezskrben vstop v e-mobilnost.

DOSEG 340 KM.

Nova Corsa-e zagotavlja osupljiv doseg 330 km (WLTP)* brez vmesnega polnjenja. Idealno za vsakodnevno uporabo. Preprosto električno. In preprosto osupljivo. Kam ste namenjeni danes?

*Podatki o dosegu so predhodni in so bili določeni v skladu z metodologijo preskusnega postopka WLTP (R (ES) št. 715/2007, R (EU) št. 2017/1151). Homologacija za ES in certifikat o skladnosti še nista na voljo. Predhodne vrednosti se lahko razlikujejo od uradnih končnih podatkov za homologacijo. Homologacija za ES in certifikat o skladnosti še nista na voljo. Predhodne vrednosti se lahko razlikujejo od uradnih končnih podatkov za homologacijo. Vsakodnevna uporaba se lahko razlikuje in je odvisna od različnih dejavnikov. Mednje sodijo še posebej osebni slog vožnje, značilnosti poti, zunanja temperatura, ogrevanje/klimatiziranje, predhodno prilagajanje temperature.

NAPOLNJENOST DO 80 % V 30 MINUTAH.

Hitro in preprosto: napolnite baterijo svoje Corse-e do 80 % v samo 30 minutah¹. Uporabite Oplovo vsestransko strategijo polnjenja, da ostanete prilagodljivi tako na krajših dnevnih vožnjah kot na daljših potovanjih.¹Na hitri javni polnilnici z enosmernim tokom (DC) (100 kW). Pri polnjenju povsem prazne baterije. Čas polnjenja se lahko razlikuje glede na vrsto in moč polnilne postaje, zunanjo temperaturo na točki polnjenja in temperaturo baterije.

VEČ ZABAVE, VEČJI DOSEG.

Kakšen je vaš slog vožnje? Z novo Corso-e lahko izbirate: športni način zagotavlja več zabave, regenerativni način pa večji doseg. Izbira je vaša.

KAR NAJMANJ HRUPA, KAR NAJVEČ MOČI.

Onesnaževanje vključuje tudi hrup. Prav zato je nova Corsa-e tako tiha. S tihim elektromotorjem boste aktivno prispevali k zmanjšanju onesnaževanja s hrupom in sproščeno uživali v vožnji.

Od možnosti polnjenja do mobilnostnih storitev: Oplove storitve za električna vozila zagotavljajo prijeten in brezskrben vstop v e-mobilnost.

Close

*Range data given is preliminary and has been determined according to WLTP test procedure methodology (R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1151). EG type approval and Certificate of Conformity are not yet available. The preliminary values might differ from official final type approval data. EG type approval and Certificate of Conformity are not yet available. The preliminary values might differ from official final type approval data. Everyday use may differ and is dependent on various factors. In particular: personal driving style, route characteristics, exterior temperature, heating/air conditioning, pre-conditioning.