NOVI VIVARO.

Predstavljamo novi Vivaro, dostavnik, ki bo vaše poslovanje ponesel daleč naprej. Če iščete nemško varnost in učinkovitost ter izjemno zanesljivost in vsestranskost, ste na pravem naslovu.

NASLEDNJI KORAK VAŠEGA PROSTORA.

Za izjemno raven prilagodljivosti so na voljo odprtina za prevoz dolgih predmetov FlexCargo, električna drsna vrata, največja dolžina tovora 4 m1 in nosilnost do 1400 kg2.

VAŠA PISARNA NA POTI.

Ko vaša pisarna ni ujeta med štiri stene, novi Vivaro navduši z možnostmi, kot so prilagodljiva pisarniška miza, navigacija s 7-palčnim zaslonom na dotik, zvočna izolacija in ogrevani ergonomski sedeži.

NAROČITE SE IN BODITE OBVEŠČENI.

Da boste še podrobneje raziskali novega Vivara in boste obveščeni o ponudbah ter se med prvimi zapeljali na testno vožnjo, se naročite na naše novice. Obveščali vas bomo o vseh novostih!

Close

Od maja 2019 boste varnejši in še bolj povezani na cesti z novo storitvijo za pomoč vozniku Opel Connect.

Close

Ko imate polne roke, lahko za odpiranje prostora za tovor uporabite prostoročni dostop. Sistem za odpiranje in zagon brez ključa še bolj olajša uporabo in z osupljivo največjo prostornino za tovor 6,6 m3(1) ima novi Vivaro rešitev za vse vaše zahteve.

1Največja dolžina tovora 4 m in prostornina 6,6 m³ veljata za model Vivaro z dolgo medosno razdaljo in odprtino FlexCargo za doplačilo.
2Standardna nosilnost 1000 kg, za doplačilo je na voljo nosilnost največ 1400 kg.

Close

Odlično opremljeni novi Vivaro nudi izjemno veliko glede na ceno, osredotočen pa je na dovršeno zasnovo, zato vas bo vaša pisarna spremljala na vseh poteh.