Opel, Combo, Exterior, Side View

DEJSTVA POTRJUJEJO, DA JE COMBO PRAVA IZBIRA.

Z izjemno vsestranskostjo, do 4,4 m³ prostora za tovor¹, učinkovitimi motorji in dovršenimi varnostnimi tehnologijami je novi Combo zanesljiv poslovni partner, ki ste ga že težko čakali.

 

¹Prostor za tovor meri do 3,8 m³ pri različici Combo in 4,4 m³ pri različici z dolgo medosno razdaljo Combo XL.

Opel, Combo, Rear View, Cargo Space

VSESTRANSKOST TUDI ZA NAJZAHTEVNEJŠA DELA.

Prevoz tovora ni bil še nikoli preprostejši – z veliko nosilnostjo¹ do 1000 kg¹, predelno steno z odprtino² za daljše predmete³ in drsnimi vrati² boste odlično opravili delo.

Opel, Combo, Interior

INOVATIVNA NOTRANJOST.

Sodobna notranjost Comba je opremljena z do 15 prostorov za shranjevanje, 8-palčnim zaslonom na dotik¹ in visokim položajem sedenja za dober pregled nad cesto.

 

¹Za doplačilo.

Opel, Combo, Exterior, Automatic Emergency Braking

RESNIČNO VAREN.

Sodobno kabino Comba odlikuje do 18 dovršenih sistemov za pomoč vozniku in varnostnih funkcij, med katerimi so tudi samodejno zaviranje v sili¹, samodejni regulator hitrosti² in opozarjanje na voznikovo utrujenost.

Close

¹Standardno pri stopnji opreme Dynamic, za doplačilo pri drugih stopnjah opreme. Deluje samodejno pri hitrosti nad 5km/h in pod 85 km/h. Od 0 do 30 km/h znaša upočasnjevanje za zmanjšanje hitrosti trčenja 0,9 g. Od 30 do 85 km/h sistem z zaviranjem zmanjša hitrost za največ 22 km/h. Po tem pragu mora voznik zavirati sam, da dodatno zmanjša hitrost.
²Za doplačilo.

Close

¹Največja nosilnost 1000 kg pri različici Combo in 950 kg pri Combu z dolgo medosno razdaljo.
²Za doplačilo.
³Dolžina tovora do 3100 mm pri različici Combo in 3400 mm pri različici z dolgo medosno razdaljo Combo XL.