NOVA ASTRA.

Še nikoli ni tako osupnila: naša najučinkovitejša Astra doslej z novo generacijo motorjev, ki jih odlikujejo do 19 % manjše emisije CO21 in minimalna poraba goriva.

 

1V primerjavi s predhodno Astro. Po ciklu NEDC. Navedena poraba goriva in emisije CO₂ so bili določeni skladno z novim globalno usklajenim preskusnim postopkom za lahka vozila (WLTP, uredba EU 2017/948), ugotovljene vrednosti pa se zaradi možnosti primerjave z drugimi vozili prevedejo nazaj v cikel NEDC. Najnovejše informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Vrednosti ne upoštevajo posamičnega načina uporabe, voznih pogojev, opreme ali opreme za doplačilo in se lahko razlikujejo glede na dimenzije pnevmatik.

ŠE BOLJ PREFINJENI STANDARDI.

Nova Astra očara s čustvenim oblikovanjem in športnim videzom, ki ga poudarita nova prestižna 3D maska in sijajno črni paket1.

 

1Za doplačilo.

IZDELANA PO MERI, DA VAM BO KAR NAJBOLJ PRIJETNO.

Bodite obveščeni in povezani prek 8-palčnega barvnega zaslona na dotik¹ z digitalnim zaslonom za voznika med instrumenti¹ in navigacijo¹ ter se prepustite razvajanju Astrine prostorne, prestižne notranjosti z najboljšimi sedeži v tem segmentu.

Close

Zvočna spremljava vaše vožnje z vrhunskim zvočnim sistemom Bose®1 in brezžično polnjenje vašega pametnega telefona v predalu za telefon.

 

1Za doplačilo.

Close

Nove vitke LED luči zagotavljajo prodoren in značilen pogled, ki ga poudari značilno Oplovo krilo.