Predelave drugih izdelovalcev s certifikatom

VOZILA ZA POSEBNE NAMENE.

Vedno bodo obstajale posebne niše, ki jih ne bo mogla pokriti tudi tako široka paleta, kot jo nudi Opel s tovarniško izdelanimi vozili. Za te potrebe smo vzpostavili omrežje zaupanja vrednih specialistov. Tako boste lahko prepričani, da smo preverili kakovost in da bo za osnovno vozilo vedno veljala Oplova garancija.
Opel je izstavil certifikate za različne predelave, ki jih nudijo izbrani partnerji po Evropi. Če iščete hladilnik, vozilo za prevoz invalidov, reševalno vozilo, vozilo za prevoz avtomobilov ali konj, dostavnik s posebnim zabojnikom, dostavnik s policami za prevoz orodja in opreme ali lahko gospodarsko vozilo za druge specifične zahteve, se lahko vedno zanesete na družbo Opel in njene partnerje.
Z nakupom gospodarskega vozila Opel s certificirano nadgradnjo se lahko zanesete, da je vozilo opravilo zahtevne preizkuse ekipe za izdelavo nadgradenj in da so vse predelave skladne z jasnimi zahtevami glede kakovosti, jamstev in poprodajnih storitev, vključno z odgovornostjo za izdelek. Poleg tega pri certificiranih predelavah osnovno jamstvo vozila (pred predelavo) ostane veljavno.