Kontaktirajte nas.

Vaše mnenje zelo cenimo.

Prosimo, da spodaj vnesete ustrezne podatke. Polja, ki so označena z *, morajo biti izpolnjena.

Spoštovani, pozor!

1. Vnesite svoj zahtevek

2. Vnesite svoje podatke

* obvezna polja

  1. Spol
  2. Datum rojstva
  3. Telefonska številka
  4. Želeni način kontaktiranja
  5. Želen čas za kontakt

Dodatne informacije

Zanimam se za model
  1. Vozilo je:
  2. Katera kategorija opisuje vaše podjetje?
  3. Ali vozilo uporabljate ali izbirate?

3. Potrdite podatke in pošljite zahtevek

S klikom na gumb “Pošlji zahtevo” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani vašega Opel trgovca, Opel Southeast Europe LLC (Szabadság u. 117, 2040 Budaörs, Madžarska), Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana (Leskoškova ulica 9e, 1000 Ljubljana) ter se lahko posredujejo družbam Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Nemčija), General Motors Holdings LLC (Michigan, ZDA) in OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) za namene omenjene v vaši zahtevi. Prosimo, za več informacij si preberite Izjavo o zasebnosti.

 

Dodatno želim prejemati nadaljnje informacije o vaših produktih in storitvah prek komunikacijskih kanalov obveščanja, ki ste jih označili:

S tem se tudi strinjam z obdelavo osebnih podatkov, kot je opisano v Pravnem obvestilu.

Close

Pravno obvestilo

Vaši osebni podatki se zbirajo, obdelujejo, posredujejo ter so uporabljeni s strani vašega Opel trgovca, Opel Southeast Europe LLC (Szabadság u. 117, 2040 Budaörs, Madžarska) in Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana (Ljubljana, Slovenija), ter se lahko posredujejo družbam Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Nemčija), General Motors Holdings LLC (Michigan, ZDA) in OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) v namene trženja, tržnih raziskav in sledenja prodajnih podatkov.

 

V kolikor bo to potrebno za zgoraj navedene namene, lahko vaše podatke posredujemo tudi hčerinskim in povezanim družbam General Motors Holdings LLC, Oplovim trgovcem, distributerjem in dobaviteljem.

 

V te namene bodo vaši osebni podatki lahko obdelani zunaj Evropskega gospodarskega prostora. Zagotovljeni bodo potrebni ukrepi za varnost vaših osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Prosimo preberite si Pravno obvestilo - Zasebnost&Piškotki za več informacij.

Close

Izjava o zasebnosti:

Vaši osebni podatki se zbirajo, obdelujejo, posredujejo ter so uporabljeni s strani vašega Opel trgovca, Opel Southeast Europe LLC (Szabadság u. 117, 2040 Budaörs, Madžarska), Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana (Ljubljana, Slovenija), družb Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Nemčija), General Motors Holdings LLC (Michigan, ZDA) in OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) za namene obdelave vaše zahteve ali sporočila.

 

V kolikor bo to potrebno za izpolnitev oziroma obdelavo vašega zahtevka, lahko vaše podatke posredujemo tudi hčerinskim in povezanim družbam v skupini General Motors Holdings LLC, Oplovim trgovcem, distributerjem in dobaviteljem za zgoraj navedene namene, za katere so osebni podatki lahko uporabljeni oz. obdelani. Vaši osebni podatki se lahko obdelujejo s strani omenjenih družb zunaj Evropskega gospodarskega prostora. Zagotovljeni bodo potrebni ukrepi za varnost vaših osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Prosimo preberite si Pravno obvestilo – Zasebnost&Piškotki za več informacij.