Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID charging
Title POLNJENJE
Pretext
Icon to Display

POLNJENJE.

Če polnite svoje električno vozilo doma ali na poti, vam bo Oplova vsestranska strategija polnjenja pomagala, da ostanete prilagodljivi. Tako na kratkih dnevnih vožnjah kot na dolgih potovanjih.
ZASEBNO POLNJENJE.
Nudimo široko izbiro rešitev za polnjenje doma in v službi.
 
ODKRIJTE VEČ

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID car-management
Title UPRAVLJANJE VOZILA
Pretext
Icon to Display

UPRAVLJANJE VOZILA.

Kar najbolje izkoristite svoj električni avto – med vožnjo in ko ste daleč od njega. Trening e-mobilnosti zagotavlja napotke za vožnjo, s katerimi boste mimogrede povečali doseg svojega vozila. Funkcije na daljavo vam omogočajo nadzor vsega od polnjenja baterije do temperature notranjosti. Vse prek pametnega telefona.
TRENING E-MOBILNOSTI.
Trening e-mobilnosti vas ne nauči samo tega, kako si zagotovite kar največji doseg in prihranite, omogoča vam tudi, da svoje napredovanje primerjate z drugimi uporabniki.
 
ODKRIJTE VEČ
FUNKCIJE NA DALJAVO.
Bi radi spremenili načrt polnjenja baterije, ogreli svoj avto ali ga ohladili? Uporabite svoj pametni telefon!
 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID inspections-guarantee
Title PREGLEDI IN JAMSTVA
Pretext
Icon to Display

PREGLEDI IN JAMSTVA.

Opel FlexCare je priročen celovit program za popolno brezskrbnost. Paketi v naši ponudbi vključujejo pomoč na cesti, podaljšano garancijo in servisiranje vozila – vse prilagojeno vašim željam in posebnostim vašega električnega vozila.
POGODBE ZA SERVISIRANJE ELEKTRIČNIH VOZIL.
Dobre novice: motor električnega vozila ima manj premičnih delov kot motor z notranjim zgorevanjem, to pa pomeni nižje stroške servisiranja. Pogodbe za servisiranje Opel FlexCare zagotavljajo strokovno, za e-vozila specifično nego in odlično vrednost.
 
GARANCIJA ZA BATERIJO.
Za vsa naša električna vozila velja osemletna garancija/garancija do 160.000 km za vsaj 70-% kapaciteto baterije po tem času/razdalji v primerjavi z originalno kapaciteto polnjenja. Nudimo vam tudi certificiranje kapacitete baterije, ki potrdi kapaciteto polnjenja baterije vozila in pomaga doseči višjo ceno pri prodaji vozila.
 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID customer-support
Title PODPORA ZA STRANKE
Pretext
Icon to Display

PODPORA ZA STRANKE.

Oplov klicni center in storitve pomoči na cesti lastnikom električnih vozil zagotavljajo brezskrbnost, ki so jo lastniki Oplov vedno cenili. Kamorkoli v Evropi odpotujete s svojim električnim vozilom, ste lahko brez skrbi, saj bomo povsod poskrbeli za vas.
KLICNI CENTER ZA ELEKTRIČNA VOZILA.
Naši klicni centri so osredotočeni na vprašanja lastnikov baterijskih električnih vozil (BEV) in priključnih hibridnih električnih vozil (PHEV). Posebej usposobljeno osebje zagotavlja tehnično pomoč in napotke o lokacijah polnilnic, servisiranju in vzdrževanju.
 
POMOČ NA CESTI 24/7.
Pomoč na cesti je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu v vseh sodelujočih evropskih državah (seznam sodelujočih držav najdete tukaj). V storitev je vključen pregled trgovcev Groupe PSA s polnilnimi postajami, v primeru okvare pa je zagotovljena vleka/prevoz samo k pooblaščenim serviserjem.