SKIP TO CONTENT
Zimska servisna akcija

Vedno naj bo varnost v prometu na prvem mestu. Zato zanjo ne sklepajte kompromisov. Obiščite pooblaščene Opel servise, kjer lahko opravite pregled vozila in tako poskrbite za 100% pripravljenost vašega vozila na zimo. Prepustite skrbi nam. Za 10 € pregledamo ustreznost vašega vozila po 25 točkah in dopolnimo tekočine. Pomanjkljivosti s poročila pregleda odpravimo z 10% popustom. Zaupajte nam vaše vozilo in uredili vam ga bomo za varna potovanja pozimi.

Za dopolnitev šteje do 10% polne količine posamezne tekočine. Ponudba velja do 31.12.2021.
NAROČANJE NA SERVIS

Ne pustite, da vas presenetita sneg in led. Pravočasno poskrbite za dobre zimske pnevmatike na svojem vozilu! Ugodno ponudbo preverite v servisih Opel.  Hramba vaših pnevmatik do naslednje sezone (6 mesecev) že od 24 €.

Ponudba velja do 31.12.2021 ali do razprodaje zalog.
NAROČANJE NA SERVIS

Imejte vetrobransko steklo vedno do potankosti čisto. Le tako boste lahko pozorno spremljali promet in poskrbeli za varnost. V servisih Opel izkoristite 40% popust na metlice brisalcev.

Ponudba velja do 31.12.2021 ali do razprodaje zalog.
NAROČANJE NA SERVIS

Kako zoprno je, če vam vozilo ne vžge, ravno takrat, ko se vam najbolj mudi. Bodite hitrejši in zagotovite svežo energijo svojemu vozilu. Priskrbite si nov akumulator z 2-letno garancijo za brezhiben vžig tudi pozimi.

NAROČANJE NA SERVIS