Dodatna oprema

ODKRIJTE DODATNO OPREMO OPEL+ IN POSKRBITE, DA VAŠ OPEL ZAŽIVI.

OPELSLOG

Dodatna oprema Opel+ z odlično zasnovo poskrbi za izjemen in povsem individualen slog vašega avtomobila. Vaš avto bo res nekaj posebnega.

OPELPOTOVANJA

Z dodatno opremo Opel+ bo vaš avto še bolj praktičen. Strešni kovčki ali nosilci za kolesa olajšajo prevoz in omogočijo dodaten prostor v vozilu.

OPELVARNOST

Vsa Opel+ dodatna oprema mora prestati stroge Oplove varnostne preizkuse. S posebno dodatno opremo, kot so temeljito preverjeni otroški sedeži, je vaš avto še varnejši.

OPELUDOBJE IN VZDRŽEVANJE

Odlične ideje in praktična dodatna oprema Opel+ poskrbijo za preprostejšo in udobnejšo uporabo avtomobila še posebej pri pogostih vožnjah. Vožnja bo postala užitek.

OPELZAŠČITA

V težkih pogojih, dežju in blatu vam dodatna oprema Opel+ pomaga zaščititi vaše vozilo.

IZBERITE SVOJ MODEL.

OPLOVA ORIGINALNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE
Poskrbite za dodatno zmogljivost in slog svojega avtomobila z novim kompletom Oplovih platišč, ki so zagotovo primerna za namestitev.
 
Obrnite se na svojega trgovca
OPLOVI NAVIGACIJSKI ZEMLJEVIDI
Z najnovejšimi posodobitvami Oplovih zemljevidov za sistem GPS vaše navigacijske naprave boste vedno na pravi poti. Zagotavlja jih podjetje HERE.
 
Oplovi navigacijski zemljevidi so na voljo tukaj
OPEL CLASSIC
V Centru z Oplovimi originalnimi klasičnimi deli boste našli originalne dele za najbolj priljubljene Oplove klasične modele.
 
Odkrijte Opel Classic