Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VETROBRANSKO STEKLO.

Za vgradnjo že pred-pripravljeno originalno Opel vetrobransko steklo zagotavlja popolno vgradnjo.

Ker je vetrobransko steklo pomemben element varnosti vozila, preverjamo originalna vetrobranska stekla s preizkusnimi trčenji, da zagotovijo največjo možno zaščito potnikov.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

ODBIJAČI.

Originalni Opel odbijači so izjemno kakovostno izdelani in se popolnoma ujemajo z vozilom, ki tako ohrani originalni videz.

Ker so neoriginalni deli nastali s pomočjo obratnega inženiringa, je morda treba za namestitev izvrtati dodatne luknje ali jih zvijati, da se ustrezno prilegajo. Vozilo tako izgubi svoje skladne poteze in zmanjša se njegova vrednost ob prodaji. Originalni Oplovi odbijači so preverjeni s preizkusnimi trčenji, da zagotavljajo največjo možno zaščito potnikov.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

ŽAROMETI.

Poškodovana, motna ali pregorela osvetlitev poveča nevarnost vožnje, zato si zagotovite vidljivost in opaznost z originalnimi Opel žarometi in žarnicami.

Poskrbite, da bo vaš Opel ustrezno osvetljen, saj je to izjemno pomembno za udobje, priročnost in predvsem varnost vozila. Originalni deli Opel zagotavljajo funkcionalnost in ujemanje.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

PESTA IN LEŽAJI KOLES.

Ko sta mirnost in učinkovita zmogljivost kritičnega pomena, se lahko zanesete na kakovost, vzdržljivost in zmogljivost originalnih Opel pest in ležajev koles – kjerkoli vozite.

Opel nudi cenovno dostopno popravilo za celotno paleto modelov in popolno ujemanje. Kompleti z originalno Opel kakovostjo so na voljo za ležaje koles večine modelov.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

HLADILNIKI.

Opel originalni hladilniki so zanesljivi, lahki in odporni na korozijo ter nudijo optimalne karakteristike prenosa toplote. Opel nudi celotno paleto za uporabo z vsemi vozili. Hladilnik je srce hladilnega sistema vozila. Toploto hladilnega sredstva motorja prenaša na zrak v okolici, pokrovček hladilnika pa skrbi za tesnjenje in ustrezen tlak v hladilnem sistemu. Originalni Oplovi hladilniki zagotavljajo popolno ujemanje, obliko in delovanje. Originalne Oplove dele preverijo s preizkusnimi trčenji, da zagotavljajo največjo možno zaščito potnikov.

Pri svojem vozilu se zanesite samo na originalno Opel kakovost!

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

AMORTIZERJI.

Izjemno kakovosten izdelek, ki s svojim prileganjem, obliko in delovanjem poskrbi za zanesljivost in vzdržljivost. Sistem obes in krmiljenja nosi težo vozila, skrbi za stik s cestiščem in pomaga zagotoviti udobno vožnjo. Redno vzdrževanje vzmetenja vozila pomembno vpliva na značilnosti vodenja, občutek med vožnjo in upravljanje v kritičnih trenutkih.

Priporočamo vizualni pregled in nanos maziv na podvozje ob vsaki menjavi olja, vsako leto pa je priporočljivo izvesti tudi temeljit pregled vzmetenja, saj tako zmanjšate obrabo pnevmatik.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ