Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ORIGINALNO OPEL MOTORNO OLJE.

5W-30 dexos2 je novo, zeleno, izjemno zmogljivo olje – zasnovano je za zagotavljanje odličnega čiščenja, preprečevanja obrabe in celovite zaščite motorja ter varčnejšo porabo goriva. 5W-30 dexos2 z izboljšanimi dodatki za čiščenje in razpršitev poskrbi za čistejše delovanje motorja ter zaščito pred škodljivimi usedlinami.

Podaljša življenjsko dobo in z majhno vsebnostjo žveplovega pepela, fosforja in žvepla (SAPS) vzdržuje učinkovitost sistema za zmanjšanje emisij (filtra za trdne delce in katalizatorja) vozil z dizelskim in bencinskim motorjem. Uporaba olja 5W-30dexos2 zagotavlja varčnejšo porabo goriva.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

ZAVORNA TEKOČINA.

Originalna Opel zavorna tekočina DOT 4+ za hidravlične zavore in sistem sklopke z ekstremno nizko temperaturno viskoznostjo. Razvili so jo za uporabo z najnovejšimi sistemi ABS in ESP ter zagotavlja takojšnjo odzivnost zavor.

Za zavorno tekočino DOT 4+ je značilno suho vrelišče pri vsaj 265 °C in mokro vrelišče pri vsaj 175 °C. Vsebuje učinkovite inhibitorje korozije in antioksidante, je toplotno izjemno stabilna in zagotavlja odlično zaščito pred korozijo. Nizka viskoznost celo pri ekstremnih temperaturah jamči za polno delovanje zavor v sistemih ABS in ESP ter zagotavlja večjo varnost.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

HLADILNA TEKOČINA.

Samo Opel originalna hladilna tekočina Dex-Cool Longlife Coolant zagotavlja ustrezno zaščito pred zmrzovanjem in pregrevanjem hladilnega sistema, pravilna koncentracija dodatkov oz. zaviralcev pa ščiti pred korozijo, kavitacijo, usedlinami in penjenjem.

Zagotavlja celoletno združljivost materialov vseh komponent in materialov motorja, npr. jekla, aluminija, bakra, medenine in plastike, ki so izpostavljeni hladilnemu sredstvu. Ta Oplova originalna tekočina je bila temeljito preizkušena in odobrena ter ima enako specifikacijo kot originalna tekočina, ki jo uporabljajo v tovarni.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

OPLOVA TEKOČINA ZA ČIŠČENJE STEKEL.

Opel originalna tekočina za čiščenje stekel je koncentrirano čistilo za vse letne čase z zaščito proti zmrzovanju, namenjeno uporabi s sistemi za čiščenje avtomobilskih stekel. Primerna je za pralne šobe v obliki pahljače v vseh vozilih in zagotavlja maksimalno zmogljivo čiščenje pri minimalni frekvenci pranja.

Odstrani tipično umazanijo, olje, saje dizelskih motorjev, sol za posipanje cest, silikon in prah, ki nastaja pri zaviranju. Obenem zaščiti občutljive polikarbonatne leče žarometov, lak ter plastične in gumijaste dele. Zaradi izjemne kakovosti je zmagovalka primerjalnih testov neodvisnih organizacij za zaščito potrošnikov.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

BARVNA PRŠILA IN KOREKTURNI SVINČNIKI.

Opel originalne korekturne barve so enake originalnim barvam za vozila in zagotavljajo popolno ujemanje pri lakiranjih z osnovnimi kovinskimi in bisernimi barvami pri domačih popravilih manjših poškodb ali prask. Trajna sestava sijajnega laka je odporna na vremenske pogoje in na gorivo, ima odličen oprijem in združuje izboljšano površinsko trdnost ob dobri prožnosti.

Izdelki so prijazni do okolja. So 100 % brez težkih kovin in CFC-jev, na voljo pa so v embalaži, ki jo je možno reciklirati. Pokrovčki z varovalom za otroke in samočistilni ventili pršil zagotavljajo čisto in varno uporabo izdelkov.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ