ORIGINALNI DELI OPEL

Popolno ujemanje in izjemna razpoložljivost za hitro zamenjavo

Deli za vzdrževanje

Nazaj
 • AKUMULATORJI.

  Opel originalni akumulatorji ne potrebujejo vzdrževanja – tekočine ni treba dodajati. Tudi v mrzlih jutrih zagotavljajo brezhiben zagon in so izjemno zanesljivi, čeprav se stalno vozite na kratkih razdaljah.

 • Opel originalne ploske metlice brisalcev delujejo z najnovejšo tehnologijo. 'Ploska' konstrukcija brez držala z integriranim usmernikom zraka in večji tlak za boljši stik zagotavljata popolno ujemanje in delovanje. Šum vetra je zmanjšan na minimum, pri večjih hitrostih je zagotovljeno večje udobje, in, ker ni osrednjih delov ali zgibov, ki bi lahko zmrznili, je izboljšano tudi delovanje pozimi.

  Metlice so izdelane iz povsem sintetične gume s premazom za boljše drsenje in so namenjene posameznemu modelu vozila. Vgrajeni usmerniki zraka in vnaprej nameščeni adapterji omogočajo nadvse preprosto namestitev. Opel zaradi varnosti priporoča zamenjavo metlic brisalcev vsaj enkrat letno.

 • Originalni Opel zavorni koluti so izdelani za izjemno zmogljivo zaviranje in najkrajšo možno zavorno razdaljo. Kot originalna oprema so zasnovani za specifičen model, prav tako sta preverjeni njihova skladnost z vozilom in maksimalna trpežnost.

  Za naše kolute je značilna kakovostna končna obdelava opreme Opel – so povsem gladki in sijajno obdelani za zmanjšanje obrabe oblog in hrupa. 100-odstotno so zaščiteni pred korozijo. Zavorne kolute morate vedno zamenjati v paru (na posamezni osi).

 • Originalne Opel zavorne obloge so zasnovane kot originalna oprema za določen model in izpolnjujejo najvišje zmogljivostne zahteve brez kompromisov pri kakovosti ali varnosti. Pri uporabi skupaj z originalnimi Oplovimi zavornimi koluti zagotavljajo maksimalno vzdržljivost.

  Vse komponente odobri Oplova nadzorna služba in morajo izpolnjevati najnovejše zahteve družbe, kar jamči za odlično kakovost. Zavorne obloge morate vedno zamenjati v paru (na posamezni osi).

 • Originalni Opel kombinirani ogljeni filtri prestrežejo škodljive pline, drobne delce in neprijetne vonjave ter preprečijo njihov vdor v notranjost vozila. Osebe, ki trpijo zaradi alergij ali astme, bodo originalnih Oplovih kombiniranih ogljenih filtrov še posebej vesele. Ker omogočajo neprekinjeno dotekanje svežega zraka, zagotavljajo večje udobje vozniku in sopotnikom.

  Obenem originalni Opel kombinirani ogljeni filtri povečajo varnost vožnje, saj preprečijo rosenje stekel, klimatsko napravo in sistem ogrevanja vozila pa ščitijo pred umazanijo in preveliko obrabo. Opel priporoča, da filter kabinskega zraka zamenjate vsaj enkrat letno.

Naprej
Nazaj
 • AKUMULATORJI

 • METLICE BRISALCEV

 • ZAVORNI KOLUTI

 • ZAVORNE OBLOGE

 • FILTRI ZRAKA V KABINI

Naprej

Deli za popravilo

Nazaj
 • Za vgradnjo že pred-pripravljeno originalno Opel vetrobransko steklo zagotavlja popolno vgradnjo.

   

  Ker je vetrobransko steklo pomemben element varnosti vozila, preverjamo originalna vetrobranska stekla s preizkusnimi trčenji, da zagotovijo največjo možno zaščito potnikov.

 • Originalni Opel odbijači so izjemno kakovostno izdelani in se popolnoma ujemajo z vozilom, ki tako ohrani originalni videz.

  Ker so neoriginalni deli nastali s pomočjo obratnega inženiringa, je morda treba za namestitev izvrtati dodatne luknje ali jih zvijati, da se ustrezno prilegajo. Vozilo tako izgubi svoje skladne poteze in zmanjša se njegova vrednost ob prodaji. Originalni Oplovi odbijači so preverjeni s preizkusnimi trčenji, da zagotavljajo največjo možno zaščito potnikov.

 • Poškodovana, motna ali pregorela osvetlitev poveča nevarnost vožnje, zato si zagotovite vidljivost in opaznost z originalnimi Opel žarometi in žarnicami.

  Poskrbite, da bo vaš Opel ustrezno osvetljen, saj je to izjemno pomembno za udobje, priročnost in predvsem varnost vozila. Originalni deli Opel zagotavljajo funkcionalnost in ujemanje.

 • PESTA IN LEŽAJI KOLES.

  Ko sta mirnost in učinkovita zmogljivost kritičnega pomena, se lahko zanesete na kakovost, vzdržljivost in zmogljivost originalnih Opel pest in ležajev koles – kjerkoli vozite.

 • Opel originalni hladilniki so zanesljivi, lahki in odporni na korozijo ter nudijo optimalne karakteristike prenosa toplote. Opel nudi celotno paleto za uporabo z vsemi vozili. Hladilnik je srce hladilnega sistema vozila. Toploto hladilnega sredstva motorja prenaša na zrak v okolici, pokrovček hladilnika pa skrbi za tesnjenje in ustrezen tlak v hladilnem sistemu. Originalni Oplovi hladilniki zagotavljajo popolno ujemanje, obliko in delovanje. Originalne Oplove dele preverijo s preizkusnimi trčenji, da zagotavljajo največjo možno zaščito potnikov.

   

  Pri svojem vozilu se zanesite samo na originalno Opel kakovost!

 • Izjemno kakovosten izdelek, ki s svojim prileganjem, obliko in delovanjem poskrbi za zanesljivost in vzdržljivost. Sistem obes in krmiljenja nosi težo vozila, skrbi za stik s cestiščem in pomaga zagotoviti udobno vožnjo. Redno vzdrževanje vzmetenja vozila pomembno vpliva na značilnosti vodenja, občutek med vožnjo in upravljanje v kritičnih trenutkih.

  Priporočamo vizualni pregled in nanos maziv na podvozje ob vsaki menjavi olja, vsako leto pa je priporočljivo izvesti tudi temeljit pregled vzmetenja, saj tako zmanjšate obrabo pnevmatik.

Naprej
Nazaj
 • VETROBRANSKO STEKLO

 • ODBIJAČI

 • ŽAROMETI

 • PESTA IN LEŽAJI KOLES

 • HLADILNIKI

 • AMORTIZERJI

Naprej

Delovne tekočine

Nazaj
 • 5W-30 dexos2 je novo, zeleno, izjemno zmogljivo olje – zasnovano je za zagotavljanje odličnega čiščenja, preprečevanja obrabe in celovite zaščite motorja ter varčnejšo porabo goriva. 5W-30 dexos2 z izboljšanimi dodatki za čiščenje in razpršitev poskrbi za čistejše delovanje motorja ter zaščito pred škodljivimi usedlinami.

  Podaljša življenjsko dobo in z majhno vsebnostjo žveplovega pepela, fosforja in žvepla (SAPS) vzdržuje učinkovitost sistema za zmanjšanje emisij (filtra za trdne delce in katalizatorja) vozil z dizelskim in bencinskim motorjem. Uporaba olja 5W-30dexos2 zagotavlja varčnejšo porabo goriva.

 • ZAVORNA TEKOČINA.

  Originalna Opel zavorna tekočina DOT 4+ za hidravlične zavore in sistem sklopke z ekstremno nizko temperaturno viskoznostjo. Razvili so jo za uporabo z najnovejšimi sistemi ABS in ESP ter zagotavlja takojšnjo odzivnost zavor.

 • Samo Opel originalna hladilna tekočina Dex-Cool Longlife Coolant zagotavlja ustrezno zaščito pred zmrzovanjem in pregrevanjem hladilnega sistema, pravilna koncentracija dodatkov oz. zaviralcev pa ščiti pred korozijo, kavitacijo, usedlinami in penjenjem.

  Zagotavlja celoletno združljivost materialov vseh komponent in materialov motorja, npr. jekla, aluminija, bakra, medenine in plastike, ki so izpostavljeni hladilnemu sredstvu. Ta Oplova originalna tekočina je bila temeljito preizkušena in odobrena ter ima enako specifikacijo kot originalna tekočina, ki jo uporabljajo v tovarni.

 • Opel originalna tekočina za čiščenje stekel je koncentrirano čistilo za vse letne čase z zaščito proti zmrzovanju, namenjeno uporabi s sistemi za čiščenje avtomobilskih stekel. Primerna je za pralne šobe v obliki pahljače v vseh vozilih in zagotavlja maksimalno zmogljivo čiščenje pri minimalni frekvenci pranja.
  Odstrani tipično umazanijo, olje, saje dizelskih motorjev, sol za posipanje cest, silikon in prah, ki nastaja pri zaviranju. Obenem zaščiti občutljive polikarbonatne leče žarometov, lak ter plastične in gumijaste dele. Zaradi izjemne kakovosti je zmagovalka primerjalnih testov neodvisnih organizacij za zaščito potrošnikov.

 • Opel originalne korekturne barve so enake originalnim barvam za vozila in zagotavljajo popolno ujemanje pri lakiranjih z osnovnimi kovinskimi in bisernimi barvami pri domačih popravilih manjših poškodb ali prask. Trajna sestava sijajnega laka je odporna na vremenske pogoje in na gorivo, ima odličen oprijem in združuje izboljšano površinsko trdnost ob dobri prožnosti.

  Izdelki so prijazni do okolja. So 100 % brez težkih kovin in CFC-jev, na voljo pa so v embalaži, ki jo je možno reciklirati. Pokrovčki z varovalom za otroke in samočistilni ventili pršil zagotavljajo čisto in varno uporabo izdelkov.

Naprej
Nazaj
 • ORIGINALNO OPEL MOTORNO OLJE

 • ZAVORNA TEKOČINA

 • HLADILNA TEKOČINA

 • OPLOVA TEKOČINA ZA ČIŠČENJE STEKEL

 • BARVNA PRŠILA IN KOREKTURNI SVINČNIKI

Naprej
Close

Opel nudi cenovno dostopno popravilo za celotno paleto modelov in popolno ujemanje. Kompleti z originalno Opel kakovostjo so na voljo za ležaje koles večine modelov.

Close

Keep your Opel vehicle illuminated for comfort, convenience and most importantly safety. Opel Original parts guaranty functionality and fit.

Close

Opel Original Carbon Combi Filters enhance driving security by preventing screen fogging and protecting the air conditioning and heating systems from dirt and subsequent wear. Opel recommends changing the Cabin Air Filter at least once a year.

Close

All components are approved by Opel Engineering, thus adhering to the latest GM specifications and guaranteeing excellent quality. Brake pads should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

Imitation parts are reverse-engineered so additional holes may be drilled or the parts contorted to make them fit properly. This can cause mismatches in the vehicle's lines and reduce its resale value. Opel Original Bumpers are on-vehicle crash tested to ensure high passenger protection.

Close

Intelligent features include the “Magic Eye”, an integrated state-of-charge indicator, and the special lid construction that prevents acid spilling.

 

The battery’s Ca/Ca grids are alloyed with precious metals for better charge acceptance and higher corrosion-resistance. The optimized grid geometrics also allow a better flow of electricity. Opel Original Batteries come with an extended three-year warranty.

Close

It prolongs the life and maintains the efficiency of Emission Reduction Systems (DPF and CAT) in both diesel and gasoline powered automobiles due to low sulphated ash, phosphorous and sulphur (SAPS) content. Using 5W-30dexos2 provides enhanced fuel economy benefits.

Close

Our discs always have an Original equipment quality finish – smooth and reflective to reduce pad wear and noise. They are 100% protected against corrosion. Brake discs should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

It removes typical dirt, oil, diesel soot, road salt, silicon and dust thrown up by braking. At the same time, it protects sensitive polycarbonate headlamp lenses, paintwork, plastic and rubber parts. Its high quality specification has made it the test winner in independent consumer tests.

Close

The products are environmentally friendly. They are 100% free of heavy metals and CFCs and feature fully recyclable packaging. The childproof caps and self-cleaning valves for the sprays ensure a clean and secure use of the products.

Close

Made of full-synthetic rubber with smooth-glide coating, they are validated for each car model. Integrated spoilers and pre-mounted adapters make them easy to mount. For safety reasons Opel recommends you change the wiper blades at least once a year.

Close

Med inteligentnimi funkcijami sta tudi “čarobno oko”, vgrajeni kazalnik stanja napolnjenosti, in posebna zasnova pokrova, ki preprečuje razlitje kisline.


Kadmijeve plošče z mrežo v akumulatorju imajo primes žlahtnih kovin za večjo zmogljivost pri polnjenju in večjo odpornost na korozijo. Optimizirana geometrija mreže omogoča boljši električni pretok. Originalne Opel akumulatorje lahko kuipite s podaljšano dvoletno garancijo.

Close

Za zavorno tekočino DOT 4+ je značilno suho vrelišče pri vsaj 265 °C in mokro vrelišče pri vsaj 175 °C. Vsebuje učinkovite inhibitorje korozije in antioksidante, je toplotno izjemno stabilna in zagotavlja odlično zaščito pred korozijo. Nizka viskoznost celo pri ekstremnih temperaturah jamči za polno delovanje zavor v sistemih ABS in ESP ter zagotavlja večjo varnost.

Close

It ensures full all-year-round material compatibility of all components and materials used in the engines, e.g. steel, aluminum, copper, brass and plastics exposed to coolant. This Opel Original fluid has been intensively tested and validated and has the same specification as the Original factory designated product.