OPEL TOP DOSTAVNIKI ZA TOP KUPCE.

V četrtek, 12. aprila 2018, smo v Kranju pri vhodu v TopDom razstavili Oplova tovorna vozila.

 

Poskrbeli smo za pogostitev, predstavili svojo izjemno ponudbo in nekoga od obiskovalcev v nagradni igri izžrebali, da se udeleži treninga varne vožnje na Vranskem.

 

Poleg Opel Corsavan in Opel Comba, sta na voljo naslednja dostavnika:

 

Opel Vivaro je gospodarsko vozilo, ki je na voljo v dveh modelih, furgon ali kombi. Oba modela imata vse, kar potrebujete za delo, predvsem velik prostor za tovor in varčno porabo goriva. Seveda vam je na voljo več različic, in tako si lahko svojega Vivara prilagodite, da vam kar najbolje ustreza. Furgon se pri težkem in obsežnem tovoru dobro obnese, saj je zelo trden in prostoren. Njegova nosilnost je do 1,2 tone, že kratka izvedba pa omogoča prevoz kar treh evropalet. Hkrati vsa tehnologija v vozilu omogoča varno in ugodno vožnjo za ljudi in tovor.

 

Opel Movano je veliki brat Opel Vivara, ki je prav tako na voljo v dveh modelih, furgon ali bus. Tudi Movano je lahko popolnoma prilagojen vašim zahtevam, ponujamo pa vam tudi možnost pogona na zadnji kolesi, kar ponuja dodatno pomoč pri vašem delu. V sami kabini je dovolj prostora za vašo potujočo pisarno, ki vam omogoča, da praktično shranite svoje stvari. Nosilnost Movana je do 2,2 tone, kar omogoča ogromno prostora tudi za prevoz tovora. Tudi Movano vam poleg vsega omenjenega nudi izjemno varno vožnjo, saj ponuja varnostne blazine, sistema ABS in ESP ter čvrste predelne stene polne višine.