ODLIČNA PALETA OSEBNIH VOZIL OPEL.

Potrebujete vozilo, ki je obenem praktičeno, uporablja pa se lahko tako za poslovne kot tudi osebne namene? Naš širok portfelij osebnih avtomobilov nudi modele za vsako uporabo.

ADAM

Vrhunski slog, pravi značaj in obilica užitkov v vožnji. ADAM povsod pritegne pozornost.

Corsa

Dovršena, dinamična in edinstvena v svojem razredu. Opel Corsa zagotavlja varnejšo, varčnejšo in preprostejšo vožnjo.

Astra

Vznemirljiva in inovativna tehnologija je postavila nove standarde v kompaktnem razredu. Obe različiči sta mojstrovini nemške tehnologije.

Crossland X

Odlikujejo ga izjemna prilagodljivost, vrhunske inovacije in prepričljiva oblika. Uživajte v prvorazrednih materialih, intuitivnem vodenju in za SUV-je značilnem višjem položaju sedežev.

Mokka X

Inovativna Mokka X združuje drzno vožnjo športno-terenskega vozila z učinkovitostjo kompaktnega avtomobila. Pred vami je preprosto popoln šprotni terenec.

Grandland X

Oplov največji SUV z ostrimi linijami, mišičastim videzom in športno odločnostjo kar kliče po pustolovščinah. Najboljša izbira za tiste, ki hočejo več prostora.

Insignia

Insignio odlikujejo izjemna prefinjenost, dovršeni razvedrilno - informacijski sistemi, odzivnost ter učinkovitost nemškega avtomobila. Naš najprestižnejši model navdušuje tudi s po meri izdelano notranjostjo ter bogato paleto izbranih materialov.

Zafira

Zafira združuje vse kar potrebuje sodoben avto: varnost, zanesljivost in prostorno salonsko notranjost. Je torej okretno vozilo, ki nudi vsestranskost s katero boste z lahkoto opravili vse obveznosti.

Combo Life

Combo Life je prava izbira za družine.

Vivaro kombi

V Vivaru je varnost na prvem mestu. Zmogljive tehnologije skrbijo, da se bo v vsestanskem kombiju odlično počutilo do devet potnikov.