NAJBOLJŠI POSLOVNI VOZNIKI 2018

Avgust 2018

Že tradicionalni projekt »Najboljši poslovni vozniki«, ki ga vsako leto organizira podjetje Opel Slovenija v sodelovanju s časnikom in spletnim portalom Finance ter AMZS Centrom varne vožnje, je letos potekal že v začetku junija. Delno je temu botrovalo dejstvo, da se je ravno v tem času evropska karavana z novim modelom Combo ustavila v Sloveniji, kjer se je tako na tem ekskluzivnem dogodku letošnja največja Oplova novost predstavila izbranim udeležencem iz 25 slovenskih podjetij in organizacij.

 

Celodnevni dogodek se je odvijal v sklopu Centra varne vožnje na Vranskem in v bližnji okolici. Ekipe iz uspešnih slovenskih podjetij in organizacij so imele priložnost preizkusiti svoja znanja na orientacijskem doživetju, se pomeriti na spretnostnih vajah ter preveriti svoja znanja na najnovejših modelih vozil znamke Opel. Tako so najsodobnejše pripomočke lahko preizkusili na novih Insigniah in Grandlandih X ter z njihovo pomočjo uspešno opravili posamezne naloge.

 

Glede na to, da se vozniki službenih vozil pri svojem delu redno srečujejo z različnimi izzivi v prometu, na katere se morajo znati odzvati in jim biti kos, je najbolje, da se voznih veščin naučijo v varnem okolju poligona. Prav zato so takšni dogodki zanje več kot dobrodošli in pridobljeno znanje jim bo zagotovo koristilo v vsakdanjem prometu. Dogodek pa je bil tudi odlična priložnost za team building in za navezovanje novih poslovnih ali prijateljskih vezi.

 

Vse tekmovalne ekipe so se zelo izkazale in skoraj vsaka tekmovalna vaja je imela drugo zmagovalno ekipo, a le ena ekipa je bila skupna zmagovalka dogodka. Letos si je zmago po vseh preizkušnjah priborila ekipa podjetja PWC Slovenija, za pokazano znanje in spretnost pa je bila nagrajena z mesečnim druženjem z Grandlandom X.

 

Podrobnosti posameznih izzivov, s katerimi so se spopadali tekmovalci na dogodku ter njihove vtise, si lahko preberete in ogledate na spletni strani časnika Finance, kjer so objavljene fotografije in video posnetki.

 

Ko pobegne zadek, ni časa za karaoke, 08.06.2018

https://avto.finance.si/8934890/Ko-pobegne-zadek-ni-casa-za-karaoke?src=rec4

Naj je zaradi nenatančnosti ne skupi pločevina, 15.06.2018

https://avto.finance.si/8935211/Naj-je-zaradi-nenatancnosti-ne-skupi-plocevina?src=XNASLZAD

Oplov poslovnež za najboljše poslovne voznike 2018, 21.06.2018

https://avto.finance.si/8935464/Oplov-poslovnez-za-najboljse-poslovne-voznike-2018

Smo Slovenci res tako dobri vozniki, kot menimo sami?, 29.06.2018

https://avto.finance.si/8935804/Smo-Slovenci-res-tako-dobri-vozniki-kot-menimo-sami