Skip To Content
Slovenski tedni Opla

Slovenski tedni Opla

Zaupajte srcu in sledite poti, kamor vas vodi. Pri Oplu razumemo pomen zaupanja v vaša prihodnja popotovanja in doživetja. Zato ne ponujamo le privlačnih popustov na nakup novih Opel vozil s podporo Opel financiranja, ampak vam zagotavljamo tudi Jamstvo zadovoljstva, ki vam omogoča, da v roku 30 dni ali do 2.000 prevoženih kilometrov vozilo vrnete, če z njim ne boste zadovoljni. Opel je edini, ki nudi Jamstvo zadovoljstva, zato se lahko brezskrbno odpeljete na pot z vašim novim Oplom.

 

Izberite iz naše zaloge vozil in povprašajte Opel partnerja za vaš izračun. Na voljo so vam različni modeli vozil: Corsa, Crossland, Mokka, Astra in Grandland z bencinskimi ali dizelskimi pogonskimi sklopi in različnimi stopnjami opreme. Katerega si zaželi srce?

Opel Corsa
Agilna in vsestranska
 
vsaj 4.850 € popusta ob nakupu na Opel Financiranje
 
Iskalnik Zaloge Pridobite ponudbo
Opel Crossland
Priročen in prostoren
 
vsaj 4.160 € popusta ob nakupu na Opel Financiranje
 
Iskalnik Zaloge Pridobite ponudbo
Opel Mokka
Moderna in izstopajoča
 
vsaj 4.507 € popusta ob nakupu na Opel Financiranje
 
Iskalnik Zaloge Pridobite ponudbo
Opel Astra
Drzna in tehnološko dovršena
 
vsaj 3.875 € popusta ob nakupu na Opel Financiranje
 
Iskalnik Zaloge Pridobite ponudbo
Opel Grandland
Eleganca in uporabnost SUVja
 

vsaj 6.740 € popusta ob nakupu na Opel Financiranje

 
 
Iskalnik Zaloge Pridobite ponudbo
Opel Combo Life N1
Veliko prostora za aktiven življenjski slog
 
Iskalnik Zaloge Pridobite ponudbo

*Ponudba velja za omejeno količino osebnih vozil in registracije v letu 2023 ter ob nakupu na Opel financiranje; ponudba ne velja za električne avtomobile in priključne hibride.

 

Kombinirana poraba goriva (po WLTP ciklu): 4,2–6,4 l/100 km, izpusti CO2: 110–159 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6. Specifične emisije dušikovih oksidov (NOX): 0,0141–0,0713 g/km. Trdni delci: 0,0002 – 0,0015 g/km in število delcev: 0,01 – 0,87 × 1011 /km pri dizelskih motorjih. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal iz prometa prispevajo k poslabšanju zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

 

Ob nakupu na Opel financiranje brezplačno prejmete tudi Opel FlexCare podaljšano jamstvo in asistenco za 2+2 leti oziroma do 120.000 kilometrov.

 

Jamstvo zadovoljstva s povratnim odkupom velja za vsa nova, nepoškodovana osebna vozila, do 30 dni oz. do 2.000 prevoženih kilometrov od dneva izročitve novega vozila kupcu – katerikoli pogoj je prvi izpolnjen – ter ni na voljo za vozila upravičena do subvencij Eko sklada za nakup električnih vozil, zaradi pogojev za pridobitev subvencij.

 

Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe. Več informacij je na voljo www.opel.si ali pri pooblaščenih Opel trgovcih. Slike so simbolne. AW OPL Distribution Kft., Szabadság utca 117, Madžarska.