Skip To Content
Jamstvo zadovoljstva

Jamstvo zadovoljstva

Vzljubili ga boste! Če ne, ga pripeljite nazaj.

Jamstvo zadovoljstva

Vzljubili ga boste! Če ne, ga pripeljite nazaj.

Prepričani smo, da bo vaš novi OPEL zadostil vašim pričakovanjem, še več, prepričani smo, da ga boste vzljubili. Prav zato vam edini nudimo Jamstvo zadovoljstva. Če z novim vozilom ne bi našli skupnega jezika, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih km pripeljte nazaj, mi pa vam vrnemo kupnino vozila.

 

Tako preprosto in iskreno, ker verjamemo v naše produkte in izkušnjo z njimi.

 

Jamstvo zadovoljstva s povratnim odkupom velja za vsa nova, nepoškodovana osebna vozila Opel, za katera je od izročitve novega vozila kupcu minilo manj kot 30 dni oziroma je bilo z vozilom prevoženih manj kot 2000 km – katerikoli pogoj je prvi izpolnjen. Za več informacij povprašajte Opel partnerja in si zagotovite certifikat Jamstva zadovoljstva.

Garancija povratnega odkupa velja za vsa nova osebna vozila Opel za katera je kupoprodajna pogodba sklenjena od 1. januarja 2022 dalje do preklica ponudbe.
Jamstvo zadovoljstva oz. Garancija povratnega odkupa ni na voljo za vozila, ki so upravičena do subvencij Eko sklada za nakup električnih vozil, zaradi pogojev za pridobitev subvencij.
Oplova ponudba Jamstvo zadovoljstva je edina tovrstna ponudba glede na interno raziskavo avtomobilskega trga v januarju 2023.

 

Jamstvo zadovoljstva s povratnim odkupom velja za vsa nova, nepoškodovana osebna vozila, do 30 dni oz. do 2.000 prevoženih kilometrov od dneva izročitve novega vozila kupcu – katerikoli pogoj je prvi izpolnjen - ter ni na voljo za vozila upravičena do subvencij Eko sklada za nakup električnih vozil, zaradi pogojev za pridobitev subvencij. Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe. Slike so simbolne.