Aplikacija za pametne telefone.

Vaše potovanje se začne na vašem mobilnem telefonu: odklenite svoj avto in preverite stanje motornega olja še preden prestopite prag stanovanja! Aplikacija za pametne telefone vam pomaga tudi, če pozabite, kje ste parkirali svojega Opla – lahko vam pohupa in pomežikne z lučmi, da ga boste lažje našli.

 

Z aplikacijo za pametne telefone1 lahko:

  • Od koderkoli vzpostavite stik s svetovalcem sistema OnStar
  • Prikličete pomembno informacijo o vozilu, kot je tlak v pnevmatikah
  • Odklenete ali zaklenete svoj avto
  • Poiščete svoje vozilo s pomočjo telefona
  • Vključite luči ali hupo, da najdete svoje vozilo v bližini
  • Brez težav pošljete naslov cilja v vgrajeni Oplov navigacijski sistem2
  • Za uporabo vseh storitev OnStar ob registraciji vzpostavite profil myOpel

 

Za uporabo sistema OnStar s pametnim telefonom prenesite aplikacijo myOpel iz spletne trgovine Google Play Store. Če uporabljate iPhone ali iPad, poiščite aplikacijo myOpel v spletni trgovini AppStore.

 

1Storitve aplikacije myOpel zahtevajo aktiven račun OnStar in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. V skladu z veljavnimi določili in pogoji. Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli, stopnjami opreme ali paketi OnStar. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

2Zaklepanje in odklepanje vrat na daljavo ni na voljo za Merivo. Za več informacij kliknite tukaj.

3Prenos cilja ni na voljo za modela ADAM in Corsa. Pogoj za to storitev je vgrajen Oplov navigacijski sistem z zemljevidom.