Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PROSTOROČNA REZERVACIJA HOTELA.

Sprememba načrtov? Ste preveč utrujeni, da bi še naprej vozili? Naši svetovalci vam lahko že med vožnjo rezervirajo hotelsko sobo¹. Pritisnite modri gumb za storitve!

Kdo si ne bi želel osebnega pomočnika? Kadarkoli boste z vozilom s sistemom OnStar v novem mestu in boste želeli poiskati hotelsko sobo, vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali1

 

  • Naši svetovalci lahko poiščejo, primerjajo in rezervirajo sobo za vas (storitev omogoča booking.com).
  • Edina vaša naloga: ustno boste morali potrditi rezervacijo želene sobe in zagotoviti podatke o kreditni kartici.
  • Svetovalci sistema OnStar lahko celo prenesejo naslov hotela v vgrajeni navigacijski sistem v vozilu.
  • Morate spremeniti rezervacijo? Brez skrbi! Sporočite svetovalcu številko poti in svoj e-poštni naslov, da bo lahko poskrbel za vse ostalo.

 

1Svetovalec OnStar vam lahko pomaga rezervirati hotelsko sobo s storitvijo booking.com. Pri uporabi te storitve bodo pogoji vaše rezervacije in podatki, ki jih sporočite svetovalcu sistema OnStar, poslani neposredno booking.com. Veljajo pogoji za uporabo in izjava o zasebnosti booking.com, ki jih najdete na naslovu, ter veljavni pogoji in določila hotela. Booking.com vam bo poslal e-pošto s potrditvijo rezervacije. Če svojih osebnih podatkov ne želite zaupati poudniku booking.com, te storitve ne uporabljajte. Upoštevajte, da vam OnStar pomaga pri rezervaciji in ni odgovoren za storitve, ki jih nudita booking.com ali ustrezni hotel. Potrebna sta e-poštni naslov in veljavna kreditna kartica.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

DA BOSTE VEDNO NAŠLI PARKIRIŠČE.

Konec tavanja po mestu v iskanju prostega parkirnega prostora! Ob pritisku na gumb lahko naši svetovalci poiščejo parkirno mesto za vas.1

Svetovalec sistema OnStar vam bo z veseljem poiskal parkirišče in vas obvestil o razpoložljivosti, delovnem času in cenah (prek storitve Parkopedia).1 Po želji bo prenesel naslov parkirišča v vaš navigacijski sistem.

 

1Prek možnosti Parkopedia.com – na voljo samo za parkirišča, navedena na strani Parkopedia.com – razpoložljivost velja samo v času povezave s sistemom OnStar.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

BREZ NEPRIJETNIH PRESENEČENJ – DIAGNOSTIKA VOZILA.

 

Tudi če niste v motorju vašega vozila – OnStar je!

Če zasveti opozorilna lučka ali imate občutek, da nekaj ne deluje, kot bi moralo, povprašajte sistem OnStar.

Brez neprijetnih presenečenj – diagnostika vozila

S sistematsko diagnostiko vozila so vsi dvomi odveč, saj boste vedno vedeli, v kakšnem stanju je vozilo.1

 

  • V hipu boste obveščeni o delovanju vozila, saj se diagnostična opozorila prikazujejo sproti. Če OnStar zazna kakšno napako, na primer prenizek tlak v eni od pnevmatik, vas samodejno obvesti – tudi če niste v vozilu. Poleg tega boste prek sistema OnStar vsak mesec prejeli elektronsko pošto. V njej bodo zapisani trenutni podatki o delovanju vašega vozila od življenjske dobe motornega olja do tlaka v pnevmatikah, da boste imeli pomembne informacije vedno pri roki.
  • Je zasvetila opozorilna lučka? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve in se pogovorite s svojim svetovalcem sistema OnStar. S pomočjo diagnostike na zahtevo lahko svetovalec sistema OnStar ugotovi, ali je prišlo do okvare, kako huda je in ali morate vozilo zapeljati v servisno delavnico.
  • Morate res v servisno delavnico? OnStar bo jasno označil, ali je obisk servisa nujen: vaš svetovalec sistema OnStar bo poslal naslov najbližjega Oplovega servisnega partnerja neposredno v vgrajeni Oplov navigacijski sistem.²

 

1 Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

Pogoj za prenos cilja je vgrajen Oplov navigacijski sistem z zemljevidom.

 

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

NATANČNE USMERITVE – PRENOS CILJA.

Iščete določeno restavracijo ali najbližjo bencinsko črpalko? Brez skrbi: s funkcijo za prenos cilja¹ ste že korak bližje cilju.

Natančne usmeritve – prenos cilja 

 

  • Kam želite iti? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve in nam povejte. Vaš svetovalec sistema OnStar bo poiskal naslov želenega cilja in ga preprosto poslal v vgrajeni Oplov navigacijski sistem. Vam ostane le, da med vožnjo sledite prikazanim napotkom.
  • Prihranite čas in živce: prenos cilja v sistemu OnStar omogoča preprosto spremembo cilja med vožnjo.

 

¹Pogoj za prenos cilja je vgrajen Oplov navigacijski sistem z zemljevidom. Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

 

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ