Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VSE POD NADZOROM – APLIKACIJA ZA PAMETNI TELEFON.

Kako daleč lahko peljem, preden moram doliti gorivo? Ali je tlak v pnevmatikah ustrezen? Kje je parkiran moj avto? Odkrijte s svojim pametnim telefonom, preden stopite čez vrata.

 

Vse pod nadzorom – aplikacija za pametne telefone

 

Z odlično aplikacijo myOpel za sistem OnStar je preprosta uporaba dosegla novo razsežnost. Obenem je izjemno zabavna.¹

 

  • Prikličite pomembne informacije o vozilu, kot so tlak v pnevmatikah, življenjska doba motornega olja in količina goriva, s svojim mobilnim telefonom – kadarkoli želite.
  • Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Vrata svojega vozila lahko preprosto zaklenete in odklenete kar s svojim pametnim telefonom.²
  • Ste pozabili, kje ste parkirali? Poiščite svoje vozilo s pomočjo telefona.
  • Vključite luči in hupo: slišali in videli boste, kje je parkiran vaš avto.
  • Priročno poiščite cilj s pametnim telefonom in naslov pošljite neposredno v vgrajeni Oplov navigacijski sistem vozila.³

 

Za vse mobilne storitve preprosto prenesite in namestite aplikacijo myOpel, ki jo najdete v spletnih trgovinah Google Play Store (Android) in Apple App Store (iOS).

 

Če nimate pametnega telefona z aplikacijo myOpel za OnStar pri sebi, zadošča klic v center OnStar. Po preverjanju varnostne kode PIN bo svetovalec sistema OnStar poiskal vaše vozilo in ga bo lahko na daljavo zaklenil ali odklenil. Ta možnost je na voljo tudi v primeru, da ste po pomoti zaklenili ključ v vozilo.

 

¹Funkcije aplikacije myOpel zahtevajo aktiven račun OnStar in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja. V skladu z veljavnimi določili in pogoji. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli, stopnjami opreme ali paketi OnStar. Kliknite tukaj za več informacij. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

²Zaklepanje in odklepanje vrat na daljavo ni na voljo za Merivo. Kliknite tukaj za več informacij.

³Pogoj za prenos cilja je vgrajen Oplov navigacijski sistem z zemljevidom.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ