Pregled in prednosti

*Po 31. decembru 2020 storitve OnStar ne bodo več dostopne. PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

VARNOST

 • Samodejni klic v primeru trčenja
 • Klic v sili 24 ur na dan
 • Pomoč v primeru kraje vozila
 • Pomoč na cesti

POVEZANOST

 • Aplikacija za pametni telefon

BREZSKRBNOST

 • Rezervacija hotela
 • Iskanje parkirišča
 • Diagnostika vozila
 • Prenos cilja

ZASEBNOST

MNENJE UPORABNIKOV

KAKO SI ZAGOTOVITE SISTEM ONSTAR?

MNENJE UPORABNIKOV:

STORITVE SISTEMA ONSTAR.

Po 31. decembru 2020 storitve OnStar ne bodo več dostopne.

Zadnji dan storitve OnStar - 12 mesečno poskusno obdobje* je 30. November 2019.

*ne vključuje WiFi storitev

POMOČ V SILI.

TAKOJŠNJA POMOČ.

Dober občutek pri vožnji: v primeru nezgode je z vami OnStar. Tudi če sami ne bi mogli poklicati na pomoč.

 

Takojšnja pomoč v primeru nezgode: OnStar vam lahko reši življenje

 

 • Pomoč v primeru trčenja: takoj ko se pri trčenju sproži varnostna blazina, se aktivira samodejni klic. Sistem vse pomembne podatke o vozilu takoj pošlje v klicni center OnStar: kraj, smer vožnje in celo stopnjo trčenja.¹
 • Pogovorimo se z vami: posebej usposobljeni svetovalci sistema OnStar se pogovorijo z vami s pomočjo prostoročnega telefoniranja v vozilu – celo v tujini bo pogovor v jeziku, ki ste ga izbrali.²
 • Vsaka sekunda šteje: čim prejmemo vse informacije in je jasno, da potrebujete pomoč, svetovalec sistema OnStar takoj obvesti reševalne službe.¹

 

¹Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

 

²Za kar se da hiter odgovor na vaš klic je lahko v izjemnih pogojih povezava najprej vzpostavljena s svetovalcem, ki govori angleško.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

KLIC V SILI 24 UR NA DAN.

Omotica, nezavest, razbijanje srca: če vi, kdo od vaših sopotnikov ali mimoidočih potrebuje zdravstveno pomoč, smo vam vedno na voljo.

Klic v sili 24 ur na dan

 

Potrebujete vi, vaš sopotnik ali mimoidoči takojšnjo zdravstveno pomoč? Pritisnite gumb SOS in svetovalec sistema OnStar vam bo pomagal.

 

Vaš svetovalec sistema OnStar bo s pomočjo sistema GPS posredoval natančne podatke o lokaciji službam za nujno medicinsko pomoč, ki se bodo kar se da hitro odpravile proti vašemu vozilu.¹

 

¹Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

POMOČ V PRIMERU KRAJE VOZILA. POMAGALI VAM BOMO, DA GA DOBITE NAZAJ.

So vam ukradli vozilo? Policiji lahko pomagamo, da ga najde. S sistemom OnStar boste tatovom hitro za petami.

 

Pomoč v primeru kraje vozila. Pomagali vam bomo, da ga dobite nazaj

 

Če se vaše vozilo ne nahaja tam, kjer ste ga pustili, so ga verjetno ukradli. OnStar¹ lahko policiji pomaga, da ga najde.

 

Vaša edina naloga je, da krajo prijavite policiji. Vaš svetovalec sistema OnStar lahko policiji pomaga poiskati vaše vozilo.

 

 • OnStar poišče vašega Opla prek sistema GPS in mu sledi med vožnjo. Tako bo policija vedela, kje je vaš avto.
 • Vaš svetovalec sistema OnStar lahko trajno onemogoči ponovni zagon vašega avtomobila, ko je enkrat motor ugasnjen. To pomeni, da tat vožnje ne bo več mogel nadaljevati.

 

¹Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

OKVARA? ONSTAR!

Ste z vozilom sredi noči zaradi okvare obtičali ob cesti in je baterija vašega mobilnega telefona prazna? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve, da se povežete z Oplovo pomočjo na cesti.

Okvara? OnStar!

 

Je do okvare prišlo v neznanem kraju? Ste na območju s šibkim signalom mobilnega telefona? Je morda baterija vašega mobilnega telefona prazna? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve, da se pogovorite s svetovalcem sistema OnStar.¹ Zabeležil bo vašo težavo in vam pomagal priklicati pomoč. OnStar bo poklical službo AMZS in profesionalna ekipa za popravilo okvar se bo odpravila proti vam.²

 

¹Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

 

²OnStar bo k vam poslal profesionalno ekipo za pomoč pri okvari. Če za vaše vozilo velja Oplova pomoč na cesti za nova vozila, vas bo OnStar povezal z izvajalcem Oplove pomoči na cesti, ki bo zagotovil brezplačno pomoč v skladu z določili in pogoji Oplove pomoči na cesti. Če ohranite svoj račun OnStar aktiven brez prekinitev, vam Opel nudi brezplačno podaljšanje pomoči na cesti za do 4 let od prve registracije vozila. Če za vaše vozilo Oplova pomoč na cesti za nova vozila ne velja več, lahko izvajalec pomoči v primeru okvare za zagotovljene storitve izstavi račun.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

POVEZANOST.

VSE POD NADZOROM – APLIKACIJA ZA PAMETNI TELEFON.

Kako daleč lahko peljem, preden moram doliti gorivo? Ali je tlak v pnevmatikah ustrezen? Kje je parkiran moj avto? Odkrijte s svojim pametnim telefonom, preden stopite čez vrata.

 

Vse pod nadzorom – aplikacija za pametne telefone

 

Z odlično aplikacijo myOpel za sistem OnStar je preprosta uporaba dosegla novo razsežnost. Obenem je izjemno zabavna.¹

 

 • Prikličite pomembne informacije o vozilu, kot so tlak v pnevmatikah, življenjska doba motornega olja in količina goriva, s svojim mobilnim telefonom – kadarkoli želite.
 • Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Vrata svojega vozila lahko preprosto zaklenete in odklenete kar s svojim pametnim telefonom.²
 • Ste pozabili, kje ste parkirali? Poiščite svoje vozilo s pomočjo telefona.
 • Vključite luči in hupo: slišali in videli boste, kje je parkiran vaš avto.
 • Priročno poiščite cilj s pametnim telefonom in naslov pošljite neposredno v vgrajeni Oplov navigacijski sistem vozila.³

 

Za vse mobilne storitve preprosto prenesite in namestite aplikacijo myOpel, ki jo najdete v spletnih trgovinah Google Play Store (Android) in Apple App Store (iOS).

 

Če nimate pametnega telefona z aplikacijo myOpel za OnStar pri sebi, zadošča klic v center OnStar. Po preverjanju varnostne kode PIN bo svetovalec sistema OnStar poiskal vaše vozilo in ga bo lahko na daljavo zaklenil ali odklenil. Ta možnost je na voljo tudi v primeru, da ste po pomoti zaklenili ključ v vozilo.

 

¹Funkcije aplikacije myOpel zahtevajo aktiven račun OnStar in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja. V skladu z veljavnimi določili in pogoji. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli, stopnjami opreme ali paketi OnStar. Kliknite tukaj za več informacij. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

²Zaklepanje in odklepanje vrat na daljavo ni na voljo za Merivo. Kliknite tukaj za več informacij.

³Pogoj za prenos cilja je vgrajen Oplov navigacijski sistem z zemljevidom.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

OSEBNI POMOČNIK.

PROSTOROČNA REZERVACIJA HOTELA.

Sprememba načrtov? Ste preveč utrujeni, da bi še naprej vozili? Naši svetovalci vam lahko že med vožnjo rezervirajo hotelsko sobo¹. Pritisnite modri gumb za storitve!

Kdo si ne bi želel osebnega pomočnika? Kadarkoli boste z vozilom s sistemom OnStar v novem mestu in boste želeli poiskati hotelsko sobo, vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali1

 

 • Naši svetovalci lahko poiščejo, primerjajo in rezervirajo sobo za vas (storitev omogoča booking.com).
 • Edina vaša naloga: ustno boste morali potrditi rezervacijo želene sobe in zagotoviti podatke o kreditni kartici.
 • Svetovalci sistema OnStar lahko celo prenesejo naslov hotela v vgrajeni navigacijski sistem v vozilu.
 • Morate spremeniti rezervacijo? Brez skrbi! Sporočite svetovalcu številko poti in svoj e-poštni naslov, da bo lahko poskrbel za vse ostalo.

 

1Svetovalec OnStar vam lahko pomaga rezervirati hotelsko sobo s storitvijo booking.com. Pri uporabi te storitve bodo pogoji vaše rezervacije in podatki, ki jih sporočite svetovalcu sistema OnStar, poslani neposredno booking.com. Veljajo pogoji za uporabo in izjava o zasebnosti booking.com, ki jih najdete na naslovu, ter veljavni pogoji in določila hotela. Booking.com vam bo poslal e-pošto s potrditvijo rezervacije. Če svojih osebnih podatkov ne želite zaupati poudniku booking.com, te storitve ne uporabljajte. Upoštevajte, da vam OnStar pomaga pri rezervaciji in ni odgovoren za storitve, ki jih nudita booking.com ali ustrezni hotel. Potrebna sta e-poštni naslov in veljavna kreditna kartica.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

DA BOSTE VEDNO NAŠLI PARKIRIŠČE.

Konec tavanja po mestu v iskanju prostega parkirnega prostora! Ob pritisku na gumb lahko naši svetovalci poiščejo parkirno mesto za vas.1

Svetovalec sistema OnStar vam bo z veseljem poiskal parkirišče in vas obvestil o razpoložljivosti, delovnem času in cenah (prek storitve Parkopedia).1 Po želji bo prenesel naslov parkirišča v vaš navigacijski sistem.

 

1Prek možnosti Parkopedia.com – na voljo samo za parkirišča, navedena na strani Parkopedia.com – razpoložljivost velja samo v času povezave s sistemom OnStar.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

BREZ NEPRIJETNIH PRESENEČENJ – DIAGNOSTIKA VOZILA.

 

Tudi če niste v motorju vašega vozila – OnStar je!

Če zasveti opozorilna lučka ali imate občutek, da nekaj ne deluje, kot bi moralo, povprašajte sistem OnStar.

Brez neprijetnih presenečenj – diagnostika vozila

S sistematsko diagnostiko vozila so vsi dvomi odveč, saj boste vedno vedeli, v kakšnem stanju je vozilo.1

 

 • V hipu boste obveščeni o delovanju vozila, saj se diagnostična opozorila prikazujejo sproti. Če OnStar zazna kakšno napako, na primer prenizek tlak v eni od pnevmatik, vas samodejno obvesti – tudi če niste v vozilu. Poleg tega boste prek sistema OnStar vsak mesec prejeli elektronsko pošto. V njej bodo zapisani trenutni podatki o delovanju vašega vozila od življenjske dobe motornega olja do tlaka v pnevmatikah, da boste imeli pomembne informacije vedno pri roki.
 • Je zasvetila opozorilna lučka? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve in se pogovorite s svojim svetovalcem sistema OnStar. S pomočjo diagnostike na zahtevo lahko svetovalec sistema OnStar ugotovi, ali je prišlo do okvare, kako huda je in ali morate vozilo zapeljati v servisno delavnico.
 • Morate res v servisno delavnico? OnStar bo jasno označil, ali je obisk servisa nujen: vaš svetovalec sistema OnStar bo poslal naslov najbližjega Oplovega servisnega partnerja neposredno v vgrajeni Oplov navigacijski sistem.²

 

1 Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

Pogoj za prenos cilja je vgrajen Oplov navigacijski sistem z zemljevidom.

 

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

NATANČNE USMERITVE – PRENOS CILJA.

Iščete določeno restavracijo ali najbližjo bencinsko črpalko? Brez skrbi: s funkcijo za prenos cilja¹ ste že korak bližje cilju.

Natančne usmeritve – prenos cilja 

 

 • Kam želite iti? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve in nam povejte. Vaš svetovalec sistema OnStar bo poiskal naslov želenega cilja in ga preprosto poslal v vgrajeni Oplov navigacijski sistem. Vam ostane le, da med vožnjo sledite prikazanim napotkom.
 • Prihranite čas in živce: prenos cilja v sistemu OnStar omogoča preprosto spremembo cilja med vožnjo.

 

¹Pogoj za prenos cilja je vgrajen Oplov navigacijski sistem z zemljevidom. Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

 

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

ZASEBNOST.

ONSTAR VARUJE VAŠO ZASEBNOST.

Kaj lahko OnStar naredi in česa ne sme, določa samo ena oseba: VI.
 

Vaša zasebnost. Vaša izbira.

 

Zaščitite svojo zasebnost – s pritiskom na gumb. OnStar ne naredi ničesar brez vašega soglasja.

 

 • Za svojo varnost ob vzpostavitvi profila izberete kodo PIN. Če želite uporabiti oddaljeno odklepanje vrat¹ ali pomoč v primeru kraje vozila, vas bo svetovalec sistema OnStar povprašal po kodi. Zato je jasno, da smete samo vi imeti dostop do svojega avta.
 • Če gumb za zasebnost v vozilu pritisnete za približno pet sekund, bo lokacija vašega vozila ves čas skrita. Če si premislite, ponovno za pet sekund pritisnite gumb za zasebnost, da razkrijete svojo lokacijo. Edina izjema: huda nevarnost.²
 • Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna: vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali brez vašega soglasja. Z vašimi podatki bodo seznanjeni samo OnStar in družba GM Holdings LLC (ZDA), njena pridružena podjetja (npr. Adam Opel GmbH), z vaše strani izbrani pooblaščeni trgovci/serviserji, podjetja, ki sodelujejo pri izvajanju storitev OnStar, in – na vašo zahtevo – druga storitvena podjetja.

 

1 Zaklepanje in odklepanje vrat na daljavo ni na voljo za Merivo. Za več informacij kliknite tukaj.

2 V primeru dogodkov, kot sta trčenje ali kraja vozila.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

Pomembne informacije o storitvah OnStar.

ODKRIJTE VEČ

KAKO POVEZATI ONSTAR.