Opel, Onstar, MyOnStar

UŽIVAJTE S SISTEMOM ONSTAR TUDI V PRIHODNJE.

Če se ne naročite, vam prednosti sistema OnStar1,2 ne bodo več na voljo. A ne skrbite – podaljšanje naročnine na storitve OnStar³ je preprosto. Imate dve možnosti:

1. možnost: Prijavite se v portal OnStar s svojimi podatki in za nakup paketa storitev OnStar izberite možnost “OnStar Paketi”. Naročite se prek portala OnStar zdaj! Povezava do portala OnStar.
2. možnost: Pritisnite modri OnStar gumb za storitve v vozilu in se pogovorite s svetovalcem sistema OnStar. Pomagal vam bo pri podaljšanju naročila na storitve OnStar.

Če izberete mesečno naročnino, si boste zagotovili OnStar za 9,95 EUR na mesec (z DDV). Letna naročnina je še ugodnejša, saj stane samo 99,50 EUR (z DDV)⁴.

Opel, OnStar, MyOnStar, Account

UPRAVLJAJTE SVOJ RAČUN ONSTAR.

Opel, OnStar, MyOnStar, Infotainment

KAR NAJBOLJE IZKORISTITE SVOJ POVEZANI AVTO!

Je vaš avto opremljen z enim naših vrhunskih sistemov za informacije in razvedrilo? Zagotovite si najboljšo izkušnjo povezav v vozilu! Odkrijte, kako preprosto lahko v celoti izkoristite inovativne funkcije in si s klikom na spodnjo povezavo oglejte poučne videoposnetke.

Nazaj
 • NAPOTKI – INTELLILINK NAVI 900

 • NAPOTKI – INTELLILINK NAVI 900

 • Opel, OnStar, MyOnStar, How To Videos

  NAPOTKI – INTELLILINK R 4.0

Naprej

KAKO SE POVEZATI S SISTEMOM ONSTAR.

 
Gumbi sistema OnStar v vašem vozilu


Aplikacija za pametni telefon


Zadošča samo en klic

Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

Aplikacija za pametne telefone.

Vaše potovanje se začne na vašem mobilnem telefonu: odklenite svoj avto in preverite stanje motornega olja še preden prestopite prag stanovanja! Aplikacija za pametne telefone vam pomaga tudi, če pozabite, kje ste parkirali svojega Opla – lahko vam pohupa in pomežikne z lučmi, da ga boste lažje našli.

 

Z aplikacijo za pametne telefone1 lahko:

 

 • Od koderkoli vzpostavite stik s svetovalcem sistema OnStar
 • Prikličete pomembno informacijo o vozilu, kot je tlak v pnevmatikah
 • Odklenete ali zaklenete svoj avto
 • Poiščete svoje vozilo s pomočjo telefona
 • Vključite luči ali hupo, da najdete svoje vozilo v bližini
 • Brez težav pošljete naslov cilja v vgrajeni Oplov navigacijski sistem2
 • Za uporabo vseh storitev OnStar ob registraciji vzpostavite profil myOpel

Za uporabo sistema OnStar s pametnim telefonom prenesite aplikacijo myOpel iz spletne trgovine Google Play Store. Če uporabljate iPhone ali iPad, poiščite aplikacijo myOpel v spletni trgovini AppStore.

1 Storitve aplikacije myOpel zahtevajo aktiven račun OnStar in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. V skladu z veljavnimi določili in pogoji. Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli, stopnjami opreme ali paketi OnStar. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

2 Zaklepanje in odklepanje vrat na daljavo ni na voljo za Merivo. Za več informacij kliknite tukaj.

3 Prenos cilja ni na voljo za modela ADAM in Corsa. Pogoj za to storitev je vgrajen Oplov navigacijski sistem z zemljevidom.

4 Če nimate aktivne naročnine na OnStar, storitve OnStar v aplikaciji myOpel niso na voljo.

Close
Opel OnStar - A direct call

Zadošča samo en klic


Pritisnite modri OnStar gumb za storitve v vozilu in se pogovorite s svetovalcem sistema OnStar.

 

OnStar je na voljo 24 ur na dan v številnih evropskih državah – v vašem izbranem jeziku.¹

 

Za kar se da hiter odgovor na vaš klic je lahko v izjemnih pogojih povezava najprej vzpostavljena s svetovalcem, ki govori angleško.

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

Gumbi sistema OnStar v vašem vozilu

 

Zadošča pritisk na gumb: trije gumbi v vašem vozilu so ključ do celovitih storitev OnStar. Tako vam bomo vedno na voljo – razen če pritisnete črn gumb in izklopite sistem.

 

Ti trije gumbi v kabini so vaša neposredna povezava s sistemom OnStar:

 

 • Modri gumb za storitve vas nemudoma poveže s svetovalcem sistema OnStar – na ta način lahko izkoristite večino storitev OnStar
 • V nujnem primeru pritisnite rdeči gumb SOS. Sistem vas bo takoj povezal s svetovalcem sistema OnStar, ki bo kar se da hitro zagotovil pomoč.
 • Če približno pet sekund držite pritisnjen črn gumb za zasebnost, OnStar ne bo več ugotavljal lokacije vašega vozila – razen v nujnih primerih, kot so trčenje ali kraja vozila.
Close

1Če se po preizkusnem obdobju ne naročite na OnStar, storitev OnStar ne boste mogli več uporabljati, prav tako ne boste imeli dostopa do možnosti OnStar v aplikaciji myOpel. Če niste zavrnili te možnosti, boste tudi brez aktivne naročnine na OnStar še štiri leta prejemali e-pošto z mesečno diagnostiko vozila.
2Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.
3Če za vaše vozilo velja Opel pomoč na cesti, lahko OnStar zagotovi brezplačno pomoč v primeru okvare. Če za vaše vozilo Opel pomoč na cesti ne velja, lahko AMZS za opravljene storitve izstavi račun.

4Prikazane so trenutno veljavne cene, ki se lahko v prihodnosti spremenijo.