Moj OnStar

UŽIVAJTE S SISTEMOM ONSTAR TUDI V PRIHODNJE.

Če se ne naročite, vam prednosti sistema OnStar 1,2 ne bodo več na voljo. A ne skrbite – podaljšanje naročnine na storitve OnStar 3 je preprosto. Imate dve možnosti:

Cene.

Če izberete mesečno naročnino, si boste zagotovili OnStar za 9,95 EUR na mesec (z DDV). Letna naročnina je še ugodnejša, saj stane samo 99,50 EUR (z DDV) 4

1. možnost.

Prijavite se v portal OnStar s svojimi podatki in za nakup paketa storitev OnStar izberite možnost “OnStar Paketi”. Naročite se prek portala OnStar zdaj! Povezava do portala OnStar.

2. možnost.

Pritisnite modri OnStar gumb za storitve v vozilu in se pogovorite s svetovalcem sistema OnStar. Pomagal vam bo pri podaljšanju naročila na storitve OnStar.

1Če se po preizkusnem obdobju ne naročite na OnStar, storitev OnStar ne boste mogli več uporabljati, prav tako ne boste imeli dostopa do možnosti OnStar v aplikaciji myOpel. Če niste zavrnili te možnosti, boste tudi brez aktivne naročnine na OnStar še štiri leta prejemali e-pošto z mesečno diagnostiko vozila.

2Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

3Če za vaše vozilo velja Opel pomoč na cesti, lahko OnStar zagotovi brezplačno pomoč v primeru okvare. Če za vaše vozilo Opel pomoč na cesti ne velja, lahko AMZS za opravljene storitve izstavi račun.

4Prikazane so trenutno veljavne cene, ki se lahko v prihodnosti spremenijo.

UPRAVLJAJTE SVOJ RAČUN ONSTAR.

UPRAVLJAJTE SVOJ RAČUN ONSTAR.

SISTEMI INFOTAINMENT

KAR NAJBOLJE IZKORISTITE SVOJ POVEZANI AVTO!

Je vaš avto opremljen z enim naših vrhunskih sistemov za informacije in razvedrilo? Zagotovite si najboljšo izkušnjo povezav v vozilu! Odkrijte, kako preprosto lahko v celoti izkoristite inovativne funkcije in si s klikom na spodnjo povezavo oglejte poučne videoposnetke.

KAKO SE POVEZATI S SISTEMOM ONSTAR.