Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VARNOST JE NAJPOMEMBNEJŠA - TAKO PRI DELU KOT NA CESTI.

Vivaro skrbi za varnost vaših potnikov, lastnine in podjetja z naprednimi funkcijami za zaščito in dovršenimi sistemi za nadzor podvozja.

 

Med varnostnimi funkcijami so:

  • Elektronski program stabilnosti (ESP®Plus)
  • ABS sistem zaviranja
  • Elektronska porazdelitev zavorne moči (EBD)
  • Pomoč za speljevanje na strmini (HSA)
  • Nadzor zdrsa (TC)
  • Program za stabiliziranje prikolice (TSP)1

 

1Za doplačilo. 

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

VEČ KOT SAMO PRIPETI S PASOM.

Vivaro varuje vas in vaše sopotnike s celovito standardno opremo za pasivno varnost od varnostnih blazin do zategovalnikov varnostnih pasov.

DA BOSTE VIDELI VSE, KAR MORATE VIDETI.

Voziti dostavnik je lahko zahtevna naloga. Zakaj si je ne bi olajšali? Novi Vivaro je opremljen s posebej zasnovanimi zunanjimi ogledali za zaznavanje mrtvih kotov, ki omogočajo boljšo vidljivost pri parkiranju in spreminjanju voznega pasu.

 

Zunanji vzvratni ogledali z dvojnim zrcalom zmanjšata mrtvi kot, posebno spodnje zrcalo zagotavlja dodatno vidljivost med prehitevanjem, asferični zunanji del pa poskrbi za boljšo vidljivost na večjih razdaljah. Edinstveno širokokotno ogledalo za zaznavanje mrtvih kotov je še ena praktična možnost za večjo varnost. Nameščeno je na sovoznikovem senčniku in ga je možno premakniti tako, da voznik vidi območje mrtvega kota, kar zagotavlja boljšo vsestransko vidljivost. 
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

DNEVNE LED LUČI.

Elegantne Oplove LED luči1 z obliko krila zagotavljajo privlačen videz in večjo vidljivost vašega vozila za druge voznike.

 

1Za doplačilo z opremo Edition, standardno z opremo Business in Sportive.

VARNO ZAKLENITE VOZILO IN VKLOPITE ALARM.

Vivaro je lahko za doplačilo opremljen s tovarniško vgrajeno alarmno napravo. Selektivno zaklepanje vrat omogoča neodvisno odklepanje kabine in prostora za tovor.

 

Oplova alarmna naprava za model Vivaro je bila razvita v skladu s priporočili Raziskovalnega centra za zavarovanje vozil v Thatchamu v Veliki Britaniji. Aktivira se, če skuša kdo nasilno vstopiti v vozilo, oglasi se hupa in luči začnejo utripati. Deluje tudi pri odklopljenem akumulatorju, saj ima svoj vir napajanja.
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ