Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PRVI VTIS: PRVI RAZRED.

Zanesljivost je vgrajena, svojo trpežno naravo pa Opel Vivaro elegantno dokazuje s široko, stabilno držo in samozavestno obliko. Pokažite, da poslovanje jemljete resno.

 

Vivaro je zgleden profesionalec z odlično vidljivostjo v vse strani zaradi dvignjene kabine in obilice stekla. Za poseben pečat zunanjosti poskrbijo kromirane prednje rešetke na maski hladilnika in prepoznavni žarometi z dnevnimi lučmi1. Na voljo so s prefinjeno tehnologijo LED2, ki Vivaru zagotavlja nezgrešljiv videz.

 

1Za doplačilo pri opremi Business in Sportive.

2Standardno pri opremi Business in Sportive, za doplačilo pri opremi Edition.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

V VAŠI PISARNI NA KOLESIH.

Privlačen videz. Prijetno počutje. Odlično delovanje. Vivaro je izdelan za trdo delo, zato je kabina inteligentno zasnovana in kar prekipeva od dovršenih in praktičnih idej, ki vam pomagajo pri opravljanju svojega dela.

 

Za lepši videz in večjo trpežnost so povsod uporabljeni vrhunski materiali.

Izboljšali smo ergonomijo notranjosti, zato sedite udobneje, vsi krmilni elementi pa so na dosegu vaših rok. Povsod v kabini je zagotovljena optimalna raven udobja in nadzora.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

PLATIŠČA, KI DELUJEJO.

Vivaro je na voljo s 40,6 cm (16") jeklenimi platišči ali 43,2 cm (17") platišči iz lahkih kovin. Platišča so odvisna od izbrane različice in stopnje opreme.

OBARVAJTE SVOJEGA VIVARA.

Izbirajte med 11 različnimi osnovnimi in kovinskimi barvami, da vtisnete pečat svojemu Vivaru. Eleganten in garaški furgon dopolnjuje dinamiko vašega poslovanja in življenjskega sloga.