Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NEKATERI IMAJO RADI VROČINO, DRUGI MRAZ.

En razlog za spore manj. Elektronska klimatska naprava omogoča vozniku in sovozniku, da izbereta vsak svojo želeno temperaturo. Raje uživajte v harmoniji.

PRAKTIČNI PROSTORI ZA SHRANJEVANJE V KABINI.

Prostor za čisto vse. V Vivaru je ogromno praktičnih prostorov za shranjevanje. Na primer 9 prostorov v armaturni plošči s skupno prostornino več kot 24 litrov.

 

Prostorni žepi v vratih omogočajo priročno shranjevanje zemljevidov, dokumentov in drugih pomembnih vsakdanjih pripomočkov. Velik predal za dokumente formata A4, tri držala za pijače in priročen voznikov predal za shranjevanje dopolnijo bogato ponudbo možnosti za shranjevanje v vsestranski kabini. Delovne in druge pripomočke lahko shranite v odlagališčih nad sistemom Infotainment v sredinski konzoli ali v predalu s prostornino 42 litrov pod sovoznikovim sedežem.
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

DOBRODOŠLI V SVOJI MOBILNI PISARNI.

Vivaro je zelo primeren tudi za pisarno na kolesih. Sredinski prednji sedež lahko hitro preklopite v ravno površino, da služi kot mizica za prenosni računalnik.

 

Vivaro z inteligentno zasnovo kabine omogoča uspešnejše delo. Da boste lažje opravljali svoje delo, so na voljo:

 

  • Priklopna postaja za tablični računalnik
  • Priklopna postaja za pametni telefon
  • Priključek USB na armaturni plošči

 

S preklopom srednjega prednjega sedeža si zagotovite dostop do skritega predala. V njem je tudi dodatno držalo za pijačo. Del pisarniške klopi je tudi vgrajena odstranljiva podloga.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ