Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


DA BOSTE OSTALI NA PRAVI POTI.

Včasih je težko ostati pozoren. Zaznavanje utrujenosti voznika s pomočjo naprej usmerjene kamere in volana analizira način vožnje ter vas obvesti, ko je čas za kratek odmor.

 

Opozarjanje na spremembo voznega pasu zazna, da Vivaro zapušča svoj vozni pas in opozori voznika z zvočnim signalom in prikazom. Napredni sistem s pametnim svetlobnim snopom samodejno preklaplja žaromete med dolgimi in zasenčenimi lučmi, da prepreči slepljenje drugih voznikov. Prilagajanje omejitvam hitrosti uporablja sistem za prepoznavanje prometnih znakov z omejitvijo hitrosti. Z enim samim pritiskom na tipko pomnilnika lahko regulatorju hitrosti prepustite prilagajanje v skladu z omejitvami.
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

V VARNIH ROKAH STE.

Zadošča pritisk na gumb in samodejni regulator hitrosti z upočasnjevanjem in pospeševanjem prilagaja hitrost, da v prometu vzdržuje nastavljeno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami.

 

Opozarjanje na mrtvi kot uporablja senzorje in z opozorilno lučko v zunanjem ogledalu opozori voznika na druga vozila v mrtvem kotu Vivara, da počaka s prehitevanjem ali zamenjavo voznega pasu. Opozarjanje na nevarnost naleta preverja cesto pred vozilom in voznika opozori na možnost trčenja v vozilo ali pešce. Če je treba, se aktivira samodejno zaviranje v sili in skuša z zaviranjem neodvisno od voznika preprečiti trčenje.
PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

VSE NA ENEM MESTU.

Prikažite najpomembnejše informacije, kot so hitrost in podatki regulatorja hitrosti, v voznikovem vidnem polju na projekcijskem zaslonu, ki je še ena od edinstvenih možnosti Vivara v tem segmentu.

ZAGOTOVITE SI DOBER PREGLED.

Pozabite na stres pri parkiranju in drugih manevrih v mestnih ožinah – uporabite 180° panoramsko vzvratno kamero1 s projekcijo zajete slike na 17,8 cm (7") zaslon na dotik1.

 

1Za doplačilo.