Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OD TOČKE A DO TOČKE B, BREZ STRESA.

Poiščite najhitrejšo pot do cilja na 17,8 cm (7") zaslonu na dotik1 sistema Multimedia Navi1 v Vivaru. Za preprost dostop do glasbe in vsebine vašega pametnega telefona poskrbita aplikaciji Android Auto™1,2 in Apple CarPlay™1,2.

 

1Za doplačilo.

2Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Apple CarPlay™ je blagovna znamka podjetja Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Android Auto je blagovna znamka podjetja Google Inc.

Apple CarPlay™ in Android Auto™ nista na voljo v vseh državah in sta lahko odvisna od različice operacijskega sistema naprave. Preverite na www.apple.com ali www.android.com

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

VEDNO TU ZA VAS.

Ostanite povezani na poti s pametnimi tehnologijami in varnostnimi sistemi.

 

Koristne možnosti, kot so klic sili, klic v primeru okvare z dostopom do pomoči na cesti in navigacija s podatki o prometu 'v živo' bodo na voljo tekom leta 20191.

 

1Razpoložljivost klica v sili in v primeru okvare je kot možnost za doplačilo predvidena od maja 2019, druge storitve sistema Opel Connect pa bodo predvidoma na voljo od oktobra 2019. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ