Skip To Content
Značilnosti

Potopite se v funkcionalne in fleksibilne lastnosti Vivara

Vsestranskost

Velikosti

Vsaka različica Vivara je na voljo v treh velikostih, vse pa nudijo popolno ravnovesje med relativno kompaktnimi zunanjimi merami in prostorno, izjemno prilagodljivo notranjostjo.

 

 

Manjša različica¹ je z dolžino samo 4,60 m izjemno okretna na ozkih mestnih ulicah in v urbanih območjih, kjer ni nikoli dovolj prostora. Vanjo je možno naložiti dve evropaleti, srednje velika in velika različica pa nudita dovolj prostora za tri evropalete.

 

¹Manjša različica Vivara je na voljo samo kot Vivaro furgon.

Prijazno parkiranje
Drsna vrata z električnim pomikom zagotovijo širok in udoben dostop do zadnjega dela vozila za potnike in tovor, višina pod 1,9 m¹ pa zagotavlja dostop v podzemne garaže. 
¹Višina pod 1,9 m ne velja za Vivara z dolgo medosno razdaljo ali različice z največjo nosilnostjo 1400 kg.
Karoserijske različice
Vivaro je na voljo v treh karoserijskih različicah in zagotavlja različne funkcije v skladu z individualnimi potrebami vašega podjetja. 

Furgon¹ je najprimernejši za vse, ki morajo redno prevažati tovor in jim zadoščajo trije sedeži spredaj, furgon z dvojno kabino² pa s klopjo v drugi vrsti nudi prostor za do šest oseb. Platforma s kabino³ je zasnovana kot idealna osnova za najrazličnejše nadgradnje.

 

¹Na voljo v treh velikostih: majhni, srednji ali veliki.

²Na voljo v dveh velikostih: srednji ali veliki.

³Na voljo samo v srednji velikosti.

 

Tovor

FlexCargo
Inovativna dvosedežna sovoznikova klop FlexCargo® še poveča prilagodljivost Vivara in zagotovi izjemno konkurenčno prostornino za tovor do 6,6 m3(1) in z največjo dolžino tovora do 4 m. 

Izkoristite največjo dolžino tovora 2,86 m v Vivaru z dolgo medosno razdaljo ali uporabite loputo za predelno steno FlexCargo®2 za predmete do dolžine 4 m.

 

1 Izberite Vivaro Van v velikem obsegu s FlexCargo® za največjo prostornino tovora do 6,6 m3.

2 Neobvezno

Nosilnosti

Zakaj bi vozili večkrat, če lahko naenkrat prepeljete več – Vivarova izjemna največja nosilnost znaša 1400 kg¹.

 

¹Za doplačilo. Standardna nosilnost je 1000 kg.

 

 
Drsna vrata

Z dvojnimi drsnimi vrati z električnim pomikom¹ in prostoročnim dostopom¹ s pomočjo senzorja je na voljo preprost in lahkoten dostop do ogromnega prostora za tovor v Vivaru tudi takrat, ko imate polne roke.

 

¹Za doplačilo.

 
Mere
Vivaro v manjši različici je dolg samo 4,6 m in je res nekaj posebnega med tekmeci, a je idealen za vse, ki morajo pogosto voziti v mestu in urbanih območjih. 

Povezljivost

Sistem infotainment
Poiščite najhitrejšo pot do cilja na 7-palčnem zaslonu na dotik¹ sistema Multimedia Navi¹ v Vivaru. Za preprost dostop do glasbe in vsebine vašega pametnega telefona poskrbita aplikaciji Android Auto™1,2 in Apple CarPlay™1,2

1 Oprema za doplačilo.

 

Združljivost in določene funkcionalnosti se lahko razlikujejo glede na napravo in različico operacijskega sistema. Apple CarPlay™ je blagovna znamka podjetja Apple Inc., registriranega v Združenih državah Amerike in nekaterih drugih. Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.

OpelConnect
Ostanite povezani na poti s pametnimi tehnologijami in varnostnimi sistemi. 

Uporabne možnosti, kot so klic sili, klic v primeru okvare z dostopom do pomoči na cesti in navigacija s podatki o prometu 'v živo', bodo na voljo tekom leta 2019¹.

 

¹Razpoložljivost klica v sili in v primeru okvare je kot možnost za doplačilo na voljo od maja 2019, druge storitve sistema Opel Connect bodo predvidoma na v zadnjem četrtletju leta 2019. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

Mobilna pisarna

Prilagodljiva pisarniška mizica
Z dvosedežno sovoznikovo klopjo FlexCargo®¹ lahko svojega Vivara spremenite v pisarno na kolesih, ki je opremljena tudi s prilagodljivo pisarniško mizico za voznika ali sovoznika. 

Izkoristite priročno držalo1 za pametni telefon/tablico, da ostane vaša naprava varna. Na voljo je tudi dodaten prostor za prtljago pod sedalnim delom potniške klopi1, kamor lahko pospravite delovno orodje in ostale vredne predmete, s prostornino do 60 litrov.

 

1 Oprema za doplačilo.

Ogrevanje sedežev

Uživajte v udobju Vivarove prostorne kabine, ki razvaja z ogrevanjem sedežev¹ v prvi vrsti, da bo vožnja prijetna tudi v zimskem mrazu.

 

¹Za doplačilo.

 

 
Shranjevanje
Z odprtimi predali v armaturni plošči, prostori v vratih za shranjevanje 1,5-litrskih plastenk in predalom z možnostjo hlajenja boste v Vivaru res našli prostor za vse. 
Zvočna izolacija
Z različnimi materiali, ki zagotavljajo dodatno zvočno izolacijo kabine, lahko pozabite na hrup in si zagotovite sproščujočo vozno izkušnjo. 

Pomoč vozniku

Paket pomoči za voznika
Včasih je težko ostati pozoren. Zaznavanje utrujenosti voznika s pomočjo naprej usmerjene kamere in volana analizira način vožnje ter vas obvesti, ko je čas za kratek odmor. 
Pomoč pri ohranjanju voznega pasu z zvočnim in vizualnim opozorilom opozori voznika na zapuščanje voznega pasu, če začne vaš Vivaro nepričakovano zapuščati svoj vozni pas. Napredni sistem Smart Beam samodejno preklopi vaše žaromete med dolgimi in kratkimi lučmi, da prepreči zaslepitev drugih voznikov. Prilagoditev omejitve hitrosti uporablja prepoznavanje hitrostnih znakov za analizo sprememb omejitve hitrosti. Z enim pritiskom tipke za pomnilnik omogočite regulatorju hitrosti, da ustrezno prilagodi vašo hitrost.
Paket varnosti za voznika
Zadošča pritisk na gumb in samodejni regulator hitrosti z upočasnjevanjem in pospeševanjem prilagaja hitrost, da v prometu vzdržuje nastavljeno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami. 
Projekcijski zaslon
Prikažite najpomembnejše informacije, kot so hitrost in podatki regulatorja hitrosti, v voznikovem vidnem polju na projekcijskem zaslonu, ki je še ena od edinstvenih možnosti Vivara v tem segmentu. 
Kamera s 180° prikazom območja

Pozabite na stres pri parkiranju in drugih manevrih v mestnih ožinah – uporabite 180° panoramsko vzvratno kamero¹ s projekcijo zajete slike na 17,8 cm (7") zaslon na dotik¹.

 

¹Za doplačilo.

 

Učinkovitost

Motorji in menjalniki
Ko natočite gorivo, lahko za dolgo pozabite na bencinsko črpalko, saj Vivaro z zmogljivimi in obenem varčnimi motorji Euro 6d-TEMP, ki razvijejo moč do 180 KM, navduši z nizkimi stroški uporabe, manj emisijami in maksimalno učinkovitostjo. 
Skupni stroški lastništva
Opel vam z najmanjšimi možnimi stroški pomaga, da nadaljujete z vožnjo. 24 ur na dan, 365 dni na leto – da lahko povečate donosnost svojega podjetja. 
IntelliGrip
Vivarov sistem IntelliGrip v kombinaciji s posebno konstrukcijo pnevmatik za gradbišča zagotavlja dodaten oprijem na zahtevnih podlagah, kot so blato, pesek ali sneg. 
Pogon 4x4
Izberite pogon 4x4¹ podjetja Dangel za mobilnost na še tako zahtevnih cestiščih ali celo na terenskih brezpotjih. 

Dodatna oprema Opel+

Za vse vaše želje

Z originalno dodatno opremo Opel+ se lahko izrazite in povsem izkoristite svojega Vivara. Zasnovana in preverjena je za vašega Opla.

 

Slike se lahko razlikujejo od izdelka v prodaji.

Naslednji koraki