Pomoč vozniku
Paket pomoči za voznika
Včasih je težko ostati pozoren. Zaznavanje utrujenosti voznika s pomočjo naprej usmerjene kamere in volana analizira način vožnje ter vas obvesti, ko je čas za kratek odmor. 
Pomoč pri ohranjanju voznega pasu z zvočnim in vizualnim opozorilom opozori voznika na zapuščanje voznega pasu, če začne vaš Vivaro nepričakovano zapuščati svoj vozni pas. Napredni sistem Smart Beam samodejno preklopi vaše žaromete med dolgimi in kratkimi lučmi, da prepreči zaslepitev drugih voznikov. Prilagoditev omejitve hitrosti uporablja prepoznavanje hitrostnih znakov za analizo sprememb omejitve hitrosti. Z enim pritiskom tipke za pomnilnik omogočite regulatorju hitrosti, da ustrezno prilagodi vašo hitrost.
Paket varnosti za voznika
Zadošča pritisk na gumb in samodejni regulator hitrosti z upočasnjevanjem in pospeševanjem prilagaja hitrost, da v prometu vzdržuje nastavljeno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami. 
Projekcijski zaslon
Prikažite najpomembnejše informacije, kot so hitrost in podatki regulatorja hitrosti, v voznikovem vidnem polju na projekcijskem zaslonu, ki je še ena od edinstvenih možnosti Vivara v tem segmentu. 
Kamera s 180° prikazom območja

Pozabite na stres pri parkiranju in drugih manevrih v mestnih ožinah – uporabite 180° panoramsko vzvratno kamero1 s projekcijo zajete slike na 17,8 cm (7") zaslon na dotik1.

 

1Za doplačilo.