SKIP TO CONTENT
Zunanjost

BREZMEJNA PRILAGODITEV.

OBLIKA.

ZUNANJOST
Movano naredi vtis s svojim funkcionalnim oblikovanjem in tako nadvse primerno predstavlja vaše podjetje. Drzen prednji del s standardnimi LED dnevnimi lučmi zagotavlja dodatno vidljivost.
 
NOTRANJOST
Kabina modela Opel Movano je optimizirana za mobilnega profesionalca. Vozniku prijazna kabina prinaša osupljivo veliko naprednih funkcij in uporabnih prostorov za shranjevanje.
 
Movano postavlja višja merila glede zasnove kabine, saj jo odlikujeta praktično in odlično opremljeno voznikovo okolje s priročnimi možnostmi za shranjevanje prenosnega računalnika, orodja in opreme. Uživajte v udobju osebnega vozila, ki omogoča preprosto vstopanje s hitrim nastavljanjem sedežev in volana.

UČINKOVITOST VOŽNJE.

MOTORJI IN MENJALNIKI
Večja moč, več navora in manjša poraba – izbirajte med naprednimi BiTurbo dizelskimi motorji z močjo do 180 KM in navorom 400 Nm, varčno porabo in majhnimi emisijami.
 

Movanovi motorji resnično izstopajo, ko se je treba izkazati z univerzalno učinkovitostjo pri prevozu. Tehnologija BiTurbo združuje velik navor že pri manjšem številu vrtljajev ter veliko moč in navor pri več vrtljajih. Tako navdušijo z izjemno odzivnostjo, uglajenim pospeševanjem in izboljšano učinkovitostjo.

 

Sistem Start/Stop med vsakim postankom emisije in porabo goriva zmanjša na nič. Na voljo je tudi avtomatski menjalnik Easytronic®.

 

Poraba goriva v l/100 km: mestna vožnja XX, zunajmestna vožnja XX, kombinirano XX; emisije CO₂ v g/km: kombinirano XX. Skladno z uredbo R (ES) št. 715/2007 (v ustrezni veljavni različici).

STROŠKI UPORABE
Izdelan je za vrsto let zanesljive uporabe z minimalnim številom obiskov servisa, zato Movano zagotavlja nizke skupne stroške lastništva s kombinacijo možnosti za prihranek denarja.
 

Manjše emisije znižajo davke in pozitivno vplivajo na okolje. Odlično se izkaže tudi Oplova tovarniška garancija, ki je razširjena z jamstvom in vklučuje:

 

 • 60-mesečno jamstvo oziroma velja do 150.000 prevoženih kilometrov
 • 6-letno protikorozijsko garancijo
 • Oplovo pomoč na cesti v prvih 5 letih v več kot 40 državah

 

Po vsej Evropi razširjeno omrežje z več kot 3000 specializiranimi servisnimi delavnicami bo poskrbelo za vas in vašega Movana. Če jih boste potrebovali, lahko svojega Movana opremite z originalnimi nadomestnimi deli Opel za zajamčeno optimalno delovanje.

VSESTRANSKOST.

RAZPOREDITEV SEDEŽEV
Zapeljite celotno ekipo od točke A do točke B – v Opel Movanu je dovolj prostora za 7 oseb, vključno z voznikom in opremo za delo.
 
Opel Movano z dvojno kabino je posebej zasnovan za učinkovit prevoz delovne ekipe in njihove opreme. Poleg voznikovega sedeža sta na voljo dva sedeža za sovoznika (naročite lahko tudi individualni sovoznikov sedež), na zadnji sedežni klopi pa je prostora za štiri člane ekipe. Varnostni pasovi in vzglavniki so, seveda, del standardne opreme.
PRILAGODLJIVA PISARNIŠKA MIZICA
S poklopnim srednjim sedežem, ki je uporaben kot pisarniška mizica, lahko Movana spremenite v mobilno pisarno. Voznik lahko svoj prenosni računalnik odloži tudi na pomično poličko.
 
ZGORNJI PREDALI
Poskrbite, da bo med vožnjo vse varno shranjeno. Pomembne predmete preprosto odložite v zgornje zaprte predale.
 
PREDAL FLEXTRAY
Skupna prostornina velikega predala znaša do 10,5 litra, ravna površina pa poskrbi, da so vsi pripomočki preprosto dosegljivi.
 
ZLOŽLJIVA MIZICA
Uporabite voznikovo kabino kot pisarno – z zložljivo mizico in držalom za pijačo, ki ju lahko namestite pred sovoznikov sedež.
 
PREDAL V STRANSKIH VRATIH
Shranite vse, kar potrebujete po poti, v velike predale v vratih. V predal v vratih lahko odložite tudi 1,5-litrsko steklenico z vodo.
 

POVEZLJIVOST.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
IntelliLink Navi 50 Pro: ta radio, informativno-zabavni in navigacijski sistem s 7-palčnim kapacitativnim barvnim zaslonom na dotik nudi zelo veliko za dostopno ceno.
 

Med ključnimi značilnostmi so:

 

 • 7-palčni barvni zaslon na dotik
 • Android Auto™1 in Apple Car Play™2 za prostoročno izmenjavo sporočil
 • Glasovno upravljanje povezanega pametnega telefona
 • Kontrole za radio na volanu
 • Bluetooth® za prostoročno telefoniranje in pretočno predvajanje glasbe
 • Priključka USB in aux
 • Digitalni radio DAB+3
 • Dinamična navigacija z zemljevidi za Zahodno ali Vzhodno Evropo

 

 

1Android je blagovna znamka podjetja Google Inc. Android Auto ni na voljo v vseh državah in je lahko odvisen od različice operacijskega sistema naprave. Preverite na www.android.com

2Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc.

3Za doplačilo.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Preprosto odložite svoj pametni telefon1 v predal z vgrajenim induktivnim polnilnikom, da brezžično napolnite baterijo.

 

1Deluje samo z napravami, združljivimi s standardom Qi.

 
RADIO 15 USB
Sprejemnik z vgrajenim zaslonom, ki prikazuje tudi uro, in omogoča univerzalno povezljivost prek priključka USB in Bluetootha®. Moč 2 x 15 W. Za doplačilo je na voljo tudi digitalni radio DAB+.
 

VARNOST.

KAMERA ZA PRIKAZ OBMOČJA ZA VOZILOM
Prikaz območja za vozilom pri vožnji naprej poskrbi za odličen pregled nad prometom za vami – kar se posebej izkaže pri vožnji furgona brez zadnjih oken.
 
OPOZARJANJE NA MRTVI KOT
Sistem za nadzor mrtvih kotov zazna druga vozila, ki vozijo za vami, in vas opozori, ko vstopijo v vaš mrtvi kot na eni ali drugi strani.
 
ASISTENCA V PRIMERU BOČNEGA VETRA
Asistenca v primeru bočnega vetra samodejno zazna motnje, ki jih povzroča bočni veter, in s protiukrepi zagotovi dodatno stabilnost.
 
VARNO PO VOZNIH PASOVIH

Sistem za opozarjanje na spremembo voznega pasu1 zazna menjavo voznega pasu in na nenamerno spremembo opozori s prikazom in zvočnimi signali.

 

1Na voljo samo z naprednim paketom opreme za varnost.

 

 
PARKIRNI SISTEM PARK PILOT
Parkirni sistem vam z zvočnimi signali in vizualnimi prikazi pomaga, da se izognete poškodbam pri parkiranju naprej, vzvratno ali bočno.
 
ZAŠČITA
Sistemi za zaščito vozila z alarmno napravo uporabljajo tipala za nadzor premikanja v vozilu, da tako celotno vozilo zavarujejo pred vlomom. Za doplačilo so na voljo tudi varnostni zapahi.
 
VZVRATNA KAMERA

Vzvratna kamera jasno prikaže območje za vozilom na 7-palčnem zaslonu navigacijskega sistema1, da omogoči natančno parkiranje.

 

1Pri standardnem Radiu 15 s priključkom USB je slika območja za vozilom prikazana na 3,5-palčnem LCD zaslonu, ki je vgrajen v vzvratno ogledalo.

 

 

ZAŠČITA TOVORA.

TOVORNI PROSTOR
Hitro in varno pritrdite tovor z rešitvami za pritrditev in zavarovanje, ki jih lahko naročite v tovarni skupaj z vozilom.
 
Tridimenzionalna, izjemno prilagodljiva mreža je idealna za pritrditev tovora različnih velikosti in sestave. Prav tako težje tovore varno zadržijo teleskopski zadržalni drogovi, vodoravno ali navpično nameščeni na pritrdilna vodila.
ZAŠČITA TOVORA
Da med prevozom tovora ne bi prišlo do poškodb notranjosti, namestite lesene obloge in zaščito tovornega prostora.
 
Lesen pod s posebnim premazom varuje tla tovornega prostora, lesene zaščitne plošče polovične ali polne višine pa varujejo stene. Zaščitne plošče so oblikovane tako, da ne ovirajo pritrdišč za tovor.
ZAŠČITA OKEN
Čvrsta jeklena mreža varuje okno, ne da bi ovirala pogled v tovorni prostor in je skladna s standardi ISO.
 
LED OSVETLITEV PROSTORA ZA TOVOR
Svetle LED luči vam omogočajo, da imate vedno dober pregled, ko vstopite v prostor za tovor.
 

UDOBJE.

VOZNIKOV SEDEŽ COMFORT
Za doplačilo je na voljo po višini prilagodljiv globok in udoben voznikov sedež s prilagodljivo ledveno oporo in naslonjalom za roko. Na voljo je tudi takšen sedež za sovoznika.
 
VZMETEN VOZNIKOV SEDEŽ
Za doplačilo je na voljo vzmeten voznikov sedež z nastavljivim vzmetenjem, ki je idealen za vožnjo po grobem terenu ali na dolge razdalje.
 
ELEKTRONSKA KLIMATSKA NAPRAVA
Da vam bo prijetno hladno, elektronska klimatska naprava samodejno prilagodi temperaturo in vzdržuje izbrano klimo v notranjosti vozila.
 
POTOVALNI RAČUNALNIK
3,5-palčno TFT območje med instrumenti jasno prikazuje vse ustrezne informacije, kot sta doseg ali čas vožnje, in opozorila naprednih sistemov za pomoč vozniku.
 
PARKIRNI GRELEC
Takojšnje udobje tople notranjosti in pregledna stekla od samega začetka. Na voljo tudi z nastavljivim časovnim stikalom, ki spremlja temperaturo v kabini in cikel ogrevanja.
 

OPEL+ DODATNA OPREMA.

Upoštevanje vaših individualnih potreb.

Z originalno opremo Opel+ se lahko izrazite in povsem izkoristite svoje vozilo. Zasnovana in preverjena je za vašega Opla.

Slike se lahko razlikujejo od izdelka v prodaji.

Prevleka za sedež Premium
POKAŽI PODROBNOSTI
Tepihi za vse vremenske razmere
POKAŽI PODROBNOSTI
Zaščitna mreža za stransko steklo
POKAŽI PODROBNOSTI
Vstavek za držalo za pijače
POKAŽI PODROBNOSTI
Strešni prtljažnik
POKAŽI PODROBNOSTI

NASLEDNJI KORAKI.