Skip To Content
Pregled

Movano

Z 5.000 € popusta in še 2.000 € prihranka ob nakupu na Opel Financiranje

Novi Movano je znan po Oplovi kakovosti izdelave in praktičnosti, zdaj pa ima še večjo nosilnost, osveženo profesionalno obliko in izboljšane funkcije za pomoč vozniku. Je popolno nemško orodje za vsako prevozno nalogo, izdelan je tako, da povečuje učinkovitost in zmanjšuje obratovalne stroške.


Do  t
Največja nosilnost in vlečna zmogljivost do 3 t(1)
17 m3
Največja prostornina za tovor: Van (prostor za 5 evropalet) (1)
4  dolžine  /  3  višine
Van (3 dolžine/3 višine), van s podaljšano kabino, šasija s kabino (4 dolžine), podaljšana kabina.
(1)  Odvisno od izbrane različice in opremeNobeno opravilo ni preveliko

Ne glede na to, kakšen je vaš poklicni izziv, je največji Oplov gospodarski dostavnik pripravljen izpolniti vse zahteve. Oglejte si novi Movano in njegovo vsestransko paleto modelov, pametne notranje rešitve, učinkovite pogonske sklope in še več.

Prihodnost je električna

Odkrijte novi Movano Electric in njegovo široko paleto različic. Ta dostavnik,ki ga odlikujejo vsestranska notranjost, velika nosilnost in zanesljiva baterija, vam je pripravljen pomagati pri skoraj vsakem delu. Ste pripravljeni na spremembo?

Vsestranskost
Movano obvlada vsako delo
Prilagodite novi Movano svojim poklicnim zahtevam. Na voljo je v številnih različicah karoserije (4 dolžine/3 višine), njegove prilagodljive funkcije pa vam omogočajo, da svojim strankam omogočite vrhunske storitve. Zagotovite si učinkovito poslovanje in dosegajte najboljše rezultate z zmogljivim dostavnim vozilom, ki je zasnovano za vas.
Tovor
Naložite vse
Zaradi nosilnosti in dimenzij ter številnih praktičnih rešitev je novi Movano vodilno vozilo na področju funkcionalnega prevoza tovora in s tem idealna rešitev za številne naloge.
Povezljivost
Veste, kam greste
Z novim Movanom boste pri vsaki vožnji dosegli največjo učinkovitost. Ne le zaradi njegovih varčnih dizelskih motorjev, temveč tudi zaradi napredne povezljivosti in navigacije. Izboljšajte svoj delovni dan z najsodobnejšim informativno-razvedrilnim sistemom in optimalnim načrtovanjem poti.
Vsestranska kabina
Delajte od koderkoli
Prenosnega računalnika ne boste več držali na kolenih, ker bi vas oviral volan. Svoj novi Movano spremenite v pravo pisarno na kolesih in svojemu podjetju zagotovite novo raven produktivnosti.
Učinkovitost vožnje
Profesionalna moč
Povečajte svoj poslovni potencial: novi Movano z zmogljivim 2,2-litrskim dizelskim motorjem konkurenčno učinkovitost dviguje na višjo raven. Poleg tega vam omogoča okretno vozno dinamiko in nizke stroške lastništva.
Varnost in podpora vozniku
Varnost je najpomembnejša
Povečajte svojo varnost in varnost svoje ekipe z naprednimi funkcijami za preprečevanje nezgod in olajšanje vožnje: novi Opel Movano poleg različnih uporabnih sistemov za pomoč vozniku za doplačilo ponuja tudi polne LED žaromete. Ti vašemu dostavniku ne zagotavljajo le boljšega videza, temveč, kar je še pomembneje, v primerjavi s standardnimi halogenskimi žarometi zagotavljajo za 30 % boljšo svetlobno učinkovitost.
Dodatna oprema Opel+ in še več
Dodatna optimizacija
Ponujamo veliko izbiro dodatne opreme – od strešnih nosilcev do vlečnih kljuk – s katero lahko svoj novi Movano še bolj prilagodite svojim osebnim in poklicnim zahtevam. Poiščite, katera oprema najbolj ustreza vašemu delu.

1 Please insert consumption values and/or local footnote here.

2 Please insert consumption values and/or local footnote here.