Skip To Content
Pregled

Novi Movano Electric

Največja produktivnost, nič emisij: kar velja za vsa elektrificirana Oplova dostavna vozila, velja tudi za novi Movano Electric. To je popolno nemško orodje za vsak prevoz z Oplovo legendarno tovorno funkcionalnostjo in naprednimi funkcijami za pomoč vozniku, ustvarjenimi za povečanje učinkovitosti in zmanjšanje stroškov poslovanja.


430 km (po WLTP)1
Največji doseg baterije1
Do  17 m3
Največja prostornina za tovor: Van (prostor za 5 evropalet)
2  dolžini  /  2  višini

16 karoserijskih izvedb.

Van, šasija s kabino, podaljšana kabina in prekucnik z nagibom nazaj/vstran v različnih predelavah².

 

 

1 Odvisno od izbrane različice in opreme

² Na voljo od drugega četrtlejta 2024 (čaka na potrditev)Pameten, vsestranski, učinkovit

S prostorno prenovljeno kabino, zmogljivim popolnoma električnim pogonskim sklopom in zanesljivo visokozmogljivo baterijo s 110 kWh je novi Movano Electric dostavnik brez emisij za skoraj vsako podjetje.

E-tehnologija
Doseg, polnjenje in še več
Prehod na elektriko? Odlična poslovna odločitev – iz pravih razlogov. Novi Movano Electric je učinkovita, trajnostna in v prihodnost usmerjena rešitev, nadvse primerna za vaše podjetje.
Vsestranskost
Pripravljen na vsako delo
Prilagodite svoj dostavnik svojim poklicnim potrebam: novi Movano Electric je na voljo v različnih dolžinah karoserije in izvedbah s funkcijami, ki vam omogočajo, da resnično poskrbite za svoje stranke – popolnoma brez lokalnih emisij in skoraj neslišno.
Tovor
Naložite vse
Zaradi nosilnosti in dimenzij ter številnih praktičnih rešitev je novi Movano Electric vodilno vozilo na področju funkcionalnega prevoza tovora in s tem idealna rešitev za številne naloge.
Povezljivost
Veste, kam greste
Z novim Movanom Electric boste pri vsaki vožnji dosegli največjo učinkovitost. Ne le zaradi najsodobnejšega električnega pogona, temveč tudi zaradi napredne povezljivosti in navigacije. Izboljšajte svoj delovni dan z najsodobnejšim informativno-razvedrilnim sistemom in optimalnim načrtovanjem poti.
Kabina Movana Electric
Delajte od koderkoli
Prenosnega računalnika ne boste več držali na kolenih, ker bi vas oviral volan. Svoj novi Movano Electric spremenite v pravo pisarno na kolesih in svoje podjetje usmerite v prihodnost.
Varnost in podpora vozniku
Varnost je najpomembnejša
Povečajte svojo varnost in varnost svoje ekipe z naprednimi funkcijami za preprečevanje nezgod in olajšanje vožnje: novi Opel Movano Electric poleg različnih uporabnih sistemov za pomoč vozniku za doplačilo ponuja tudi polne LED žaromete. Ti vašemu dostavniku ne zagotavljajo le boljšega videza, temveč, kar je še pomembneje, v primerjavi s standardnimi halogenskimi žarometi zagotavljajo za 30 % boljšo svetlobno učinkovitost.
Dodatna oprema Opel+ in še več
Polnilne omarice, strešni prtljažniki in še več
Opel se zaveda, da je električna energija gonilna sila vašega novega Movana Electric in posledično uspeha vašega podjetja. Zato je vaš dostavnik serijsko opremljen s polnilnim kablom. Izbrali smo naš izbor najboljše dodatne opreme za električna vozila. Poiščite, katera oprema je najbolj primerna za vaše delo.

Odkrijte več

Polnilne omarice

V našem vozlišču e-mobilnosti so na voljo vse potrebne informacije o polnilnih omaricah in polnjenju doma.

Polnjenje in doseg

V našem vozlišču e-mobilnosti smo pripravili več informacij o polnjenju in dosegu. Preverite zdaj.

Financiranje in subvencije

Večina držav potencialnim kupcem električnih avtomobilov ponuja velikodušne subvencije. Na voljo imamo vse informacije, ki jih potrebujete.

1 Poraba energije modela Movano-e (kombinirano) 34,0-36,9 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 116 km do 230 km (odvisno od vgrajene opreme).***