Tovarniške predelave

PREDELAVE.

Opel nudi pestro paleto tovarniških predelav, ki so na voljo za različne izvedbe, in z njimi dopolnjuje bogato izbiro standardnih različic dostavnih in potniških vozil. S temi tovarniškimi predelavami Opel izpolnjuje zahteve večine uporabnikov gospodarskih vozil. Za posebne izvedbe lahkih gospodarskih vozil, ki niso na voljo v ponudbi tovarniških izdelkov, Opel sodeluje z zaupanja vrednimi partnerji, ki zagotavljajo certificirane predelave.

Oplove predelave

Opel nudi že tovarniško izdelane izbrane priljubljene predelave, ki širši skupini uporabnikov zagotavljajo prednosti gospodarskih vozil neposredno pri izdelovalcu. Oplove tovarniške predelave temeljijo na podvozju s kabino Movano in segajo od kesonarja do prekucnika in vozila z zabojnikom.

 

Prednosti predelave neposredno pri izdelovalcu so jasne:
 

  • Preprost postopek naročanja
  • “Nakup na enem mestu”
  • Krajši čas dobave dokončanega vozila
  • Neposredna dobava, brez dodatnih logističnih stroškov
  • En sam račun
  • Preprost lizing in financiranje
  • Polna garancija proizvajalca
  • Popolna poprodajna podpora pri trgovcu

Kesonar

Opel z Movanom nudi paleto kesonarjev, ki so na voljo z različnimi dolžinami, pogoni in konfiguracijami kabin. S pogonom na prednji ali zadnji kolesi, podvozjem ali dvojno kabino ter z vgrajenimi nosilci za orodje, pritrditvami za lestev in izjemnim udobjem za posadko so osnova za dolgo, neprekinjeno in donosno delo.

Prekucnik

Zmogljiv 3-smerni oddaljeni nadzor nagiba prekucnika? S prekucnikom Opel Movano se lahko zanesete nanj. Najsodobnejša hidravlika, ki dopolnjuje čvrsto, trpežno in odlično izdelano vozilo, pomaga premagati vse delovne izzive.

Dostavno vozilo z zabojnikom

So trenutki, ko je nakladalna prostornina enako pomembna kot masa tovora. Takrat ne more nič preseči Oplove palete tovarniško izdelanih dostavnih vozil Movano z zabojnikom. Pogon na prednji ali zadnji kolesi, do 22 m3 prostornine ter vse intuitivne funkcije in kakovost, ki jih pričakujete od gospodarskih vozil Opel.