Vsestranskost
Sedežna klop za sovoznika

S sedežno klopjo za sovoznika¹ lahko spredaj sedijo tri osebe. Za prevoz dolgih predmetov jo lahko povsem poklopite, lahko pa jo spremenite tudi v mizico – in Combo Cargo postane mobilna pisarna.

 

¹Za doplačilo.

 
Poklopni sovoznikov sedež
Ko se vozite sami in je tovor vaša edina družba, je možno sovoznikov sedež preprosto poklopiti na tla vozila in tako ustvariti še več vsestransko uporabnega prostora. 
Predelna stena v kabini

Predelna stena1 zaščiti potnike in tovor, saj prepreči, da bi predmeti zdrsnili ali poleteli v kabino – na vojo je kot polna stena ali z oknom in rešetko.

 

1Za doplačilo.

 
Vrata

Enojna ali dvojna drsna vrata1 omogočajo preprost dostop do zadnjega dela Comba in odpravijo nevarnost prask pri parkiranju na ozkih parkirnih prostorih.

 

1Dvojna drsna vrata so na voljo za doplačilo.

 
Zadnja vrata

Zadnji del Comba je lahko opremljen z dvižnimi vrati1 ali z asimetričnimi krilnimi vrati z oknom za boljšo vidljivost; izberite možnost, ki ustreza vašim individualnim zahtevam.

 

1Za doplačilo.

 
Različice
Combo Cargo je na voljo v dveh različno dolgih izvedbah – 4,4 m dolgi običajni različici ali kot 4,75 m dolgi Combo Cargo XL s povečanim prostorom za tovor. Za prevoz petih potnikov vključno z voznikom izberite različico s podaljšano kabino.