Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PROSTOR ZA TRI SPREDAJ.

S sedežno klopjo za sovoznika1 lahko spredaj sedijo tri osebe. Za prevoz dolgih predmetov jo lahko pomaknete navzgor ali povsem poklopite, lahko pa jo spremenite tudi v mizico – in Combo Cargo postane mobilna pisarna.

 

1Za doplačilo.

BREZ ZAPRAVLJANJA PROSTORA.

Ko se vozite sami in je tovor vaša edina družba, je možno sovoznikov sedež preprosto poklopiti na tla vozila in tako ustvariti še več vsestransko uporabnega prostora.

ZA VAREN PREVOZ TOVORA.

Predelna stena1 zaščiti potnike in tovor, saj prepreči, da bi predmeti zdrsnili ali poleteli v kabino – na vojo je kot polna stena ali z oknom in rešetko.

 

1Za doplačilo.

 

1Standardno pri stopnji opreme Dynamic, za doplačilo pri stopnji opreme Selection in Enjoy.

2Deluje samodejno pri hitrosti več kot 5 km/h in manj kot 85 km/h. Od 0 do 30 km/h znaša upočasnjevanje za zmanjšanje hitrosti trčenja 0,9 g. Od 30 do 85 km/h sistem zmanjša hitrost za največ 22 km/h. Nad tem pragom mora voznica oziroma voznik ukrepati z zaviranjem, da dodatno zmanjša hitrost. Razpon hitrosti pri delovanju samodejnega zaviranja v sili je odvisen od zaznane ovire (če se ovira premika: od 5 do 85 km/h; če ovira miruje: od 5 do 80 km/h; pešec: od 5 do 60 km/h). Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

OŽINE NISO OVIRA.

Enojna ali dvojna drsna vrata1 omogočajo preprost dostop do zadnjega dela Comba in odpravijo nevarnost prask pri parkiranju na ozkih parkirnih prostorih.

 

1Dvojna drsna vrata so na voljo za doplačilo. 

IZBERITE ZADNJA VRATA.

Zadnji del Comba je lahko opremljen z dvižnimi vrati1 ali z asimetričnimi krilnimi vrati z oknom za boljšo vidljivost; izberite možnost, ki ustreza vašim individualnim zahtevam.

 

1Za doplačilo.

COMBO CARGO JE LAHKO SUPER VELIK.

Combo Cargo je na voljo v dveh različno dolgih izvedbah – 4,4 m dolgi običajni različici ali kot 4,75 m dolgi Combo Cargo XL s povečanim prostorom za tovor. Za prevoz petih potnikov vključno z voznikom izberite različico s podaljšano kabino.