Skip To Content
Značilnosti

Opel Combo-e Cargo

Čas je, da odkrijete ključne značilnosti

Tovor

Mere
Z osupljivo maksimalno dolžino tovora kar 3440 mm1 ima Cargo kompaktne zunanje dimenzije, znotraj pa je neverjetno prostoren. 
 
1Dimenzije se lahko razlikujejo glede na konfiguracijo. Največja dolžina tovora znaša 3090 mm pri Combu-e s standardno medosno razdaljo ter 3440 mm pri Combu-e z dolgo medosno razdaljo, odprto loputo v predelni steni in s poklopljenim sovoznikovim sedežem oziroma sedežema.
Prostor za natovarjanje

Velika nosilnost kar 800 kg pomeni, da Combo-e Cargo brez težav prepelje vsak tovor, zato je idealen poslovni partner. Indikator preobremenitve1 stehta tovor v zadnjem delu vozila in aktivno opozori voznika, če je nosilnost presežena.

 


1Možnost je na voljo samo na izbranih trgih.

 
Nosilnost
Velika nosilnost kar 800 kg pomeni, da Combo-e Cargo brez težav prepelje vsak tovor, zato je idealen poslovni partner. Indikator preobremenitve stehta tovor v zadnjem delu vozila in aktivno opozori voznika, če je nosilnost presežena. 
 
Loputa za prevoz daljših predmetov

Odstranljiva loputa1 v predelni steni za sovoznikovim sedežem vam omogoča preprost prevoz zelo dolgih predmetov.

 

1Za doplačilo.

 
Loputa v zadnjem delu strehe

Morate peljati ekstremno dolge predmete, na primer lestev? Priročna loputa v zadnjem delu strehe1 se odpre pod kotom 40°, da lahko s sabo varno vzamete tudi daljše pripomočke.

 

1Za doplačilo.

 
Shranjevanje v notranjosti
S številnimi domiselnimi možnostmi za shranjevanje zagotavlja Combo-e Cargo prostor za vso vašo opremo.
 

Vsestranskost

Sedežna klop za sovoznika

Klop za sovoznika omogoča, da spredaj sedijo trije1. Lahko jo povsem poklopite in povečate prostor za tovor, ali spremenite v mizico – in Combo-e Cargo se prelevi v mobilno pisarno.

 

1Za doplačilo.

 
Poklopni sovoznikov sedež
Ko je tovor vaš edini sopotnik na poti, lahko sovoznikov sedež preprosto poklopite v tla in ustvarite še bolj vsestranski tovorni prostor.
 
Predelna stena

Predelna stena1 varuje vas, vašega sopotnika in tovor, saj preprečuje, da bi premeti zdrsnili v prednji del kabine – izbirate lahko med polno steno ali steno z okencem in rešetko.

 

1Za doplačilo.

 
Vrata

Enojna ali dvojna drsna vrata1 olajšajo dostop do zadnjega dela Comba-e in odpravijo nevarnost za praske, ko parkirate na ozkih parkiriščih. 

 

1Za doplačilo.

 
Zadnja vrata

Za zadnji del Comba-e lahko izberete dvižna vrata1 ali asimetrična krilna vrata z oknom za boljšo vidljivost, obe izvedbi pa sta zasnovani tako, da idealno izpolnjujeta vaše individualne zahteve.

 

1Za doplačilo.

 
Različice
Combo-e Cargo je na voljo v dveh dolžinah – običajna izvedba meri 4,4 m, Combo-e Cargo z daljšo medosno razdaljo pa meri 4,75 m in ima več prostora za tovor. Za prevoz petih oseb vključno z voznikom izberite furgon s podaljšano kabino.
 

Oblikovanje

Zunanjost
To je pravi Opel s trpežno in uporabno zasnovo, ki odraža nemško kakovost. Combo-e Cargo je odličen predstavnik vašega podjetja.
 
Notranjost
Z višjim sedenjem, neštetimi možnostmi za shranjevanje, intuitivnimi krmilnimi elementi in izjemno vsestranskostjo Combo-e navduši s pametno kabino za resnično večopravilnost in udobjem limuzine. 
 
Dnevne LED luči

Dnevne LED luči1 povečajo učinkovitost in varnost tako za vas kot za druge udeležence v prometu, ko se odpravite na vožnjo podnevi.

 

1Za doplačilo.

 

Varnost in inovacije

Samodejno zaviranje v sili
Samodejno zaviranje v sili1 z zaznavanjem pešcev vas opozori na nevarnost trčenja s pešcem ali drugim vozilom2. Če ne ukrepate, avto samodejno začne zavirati.
 

1Za doplačilo.

2Deluje samodejno pri hitrosti več kot 5 km/h in manj kot 85 km/h. Od 0 do 30 km/h znaša upočasnjevanje za zmanjšanje hitrosti trčenja 0,9 g. Od 30 do 85 km/h sistem zmanjša hitrost za največ 22 km/h. Po tem pragu mora voznik zavirati sam, da dodatno zmanjša hitrost. Razpon hitrosti pri delovanju samodejnega zaviranja v sili je odvisen od zaznane ovire (če se ovira premika: od 5 do 85 km/h; če ovira miruje: od 5 do 80 km/h; pešec: od 5 do 60 km/h). Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je odgovoren za vse ukrepe pri vožnji.

Pomoč pri ohranjanju voznega pasu

Če začne vaš Combo-e nehote zapuščati vozni pas, pomoč pri ohranjanju voznega pasu1 z opozarjanjem na zapuščanje voznega pasu opozori voznika in s posegom krmiljenja vozilo nežno usmeri nazaj v sredino voznega pasu.

 

1Za doplačilo.

 
Prepoznavanje znakov z omejitvijo hitrosti

Prepoznavanje znakov z omejitvijo hitrosti1 spremlja prometne znake in zaznava spremembe omejitve hitrosti ter obvešča voznika, da ustrezno prilagodi hitrost vozila.

 


1Za doplačilo.

 
Varnost in varnostne blazine

Varnostna blazina za voznika je del standardne opreme vseh različic. Različica s podaljšano kabino doda še varnostno blazino za sovoznika in dve stranski varnostni blazini. Za doplačilo je z vsemi različicami na voljo maksimalna zaščita s šestimi varnostnimi blazinami, med katerimi sta tudi varnostni zavesi1 .

 

1 Za doplačilo.

 
Opozarjanje na mrtve kote

Opozarjanje na mrtve kote1 samodejno nadzira promet za vozilom in voznika opozori na bližanje vozil v mrtvem kotu po sosednjih voznih pasovih, da lahko mirneje spremeni vozni pas, vožnja pa je še preprostejša.

 

1Za doplačilo.

 
Nadzor spuščanja po strmini

Nadzor spuščanja po strmini1 je funkcija sistema IntelliGrip, ki vam s samodejnim uravnavanjem hitrosti in zaviranjem pomaga, da še tako strme spuste premagate varno in nadzorovano.

 


1Za doplačilo.

 
Zaščita stranice

Sistem za zaščito stranice1 uporablja 12 senzorjev ter z zvočnimi signali in prikazi na zaslonu informativno-razvedrilnega sistema opozarja na ovire, ki pri počasnem zavijanju morda niso vidne.

 

1Za doplačilo.

 
Prostorski pregled nad območjem za vozilom

Prostorski pregled nad območjem za vozilom1 uporablja dve kameri in okolico vozila prikaže na 12,7-cm (5") digitalnem zaslonu, da vozniku zagotovi vsestransko preglednost – tako izjemno olajša vožnjo v tesna parkirna mesta in iz njih. 

 

1Za doplačilo.

 
Vzvratna kamera

Vzvratna kamera1 projicira okolico vozila na 20,3-cm (8") zaslonu na dotik, prikaz smernic na zaslonu pa zelo olajša vzvratno vožnjo.

 

1Za doplačilo.

 
Projekcijski zaslon

S projekcijskim zaslonom1 so ključne informacije, kot so hitrost, navigacijski napotki in nadzor voznikove zbranosti, prikazane na steklenem zaslonu za volanskim obročem, da vam pogleda ni treba odmikati od prometa.

 

1Za doplačilo.

 
Nadzor stabilnosti prikolice 
Nadzor stabilnosti prikolice je pameten sistem, ki spremlja vožnjo prikolice za vozilom ter z navorom motorja in zaviranjem vseh koles samodejno prilagodi hitrost, da ublaži prevelike in morebiti nevarne tresljaje. 
 
Indikator preobremenitve 

Za še večjo varnost pri prevozu težkih tovorov vas priročni indikator preobremenitve1 v tovornem prostoru opozori, če je nosilnost vozila skoraj dosežena ali celo presežena.

 


1Možnost je na voljo samo na izbranih trgih.

 

Povezljivost

Navigacija 

Multimedia Navi Pro1 vas z naprednim glasovnim upravljanjem in popolno navigacijo brez stresa pripelje, kamorkoli želite. Izberite cilj in prepustite izbiro poti in vodenje navigacijskemu sistemu.

 

1Za doplačilo.

 
Brezžično polnjenje

Combo-e Cargo je lahko opremljen s sistemom za brezžično polnjenje1, s katerim boste svoj telefon napolnili kar med vožnjo – brez zmešnjave kablov.

 

1Za doplačilo.

 
Storitve OpelConnect1
 Paleta pametnih storitev, ki zagotavljajo novo raven varnosti in pomoči ter vam pomagajo, da ostanete povezani na cesti.  
  • Brez skrbi: SOS klic v sili, Asistenčni klic v primeru okvare ter Obvestila o stanju in informacijah vozila. 
  • Priročno: funkcije za odklepanje in zaklepanje vrat, upravljanje hupe in luči na daljavo2.
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upravljanjem poti in vožnje. 

 

1Razpoložljivost storitev OpelConnect se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

2Uvedba je načrtovana za konec leta 2020.

Vozna dinamika

IntelliGrip

Pametni sistem IntelliGrip1 omogoča prilagajanje pri slabšem oprijemu, na primer pri vožnji v blatu, pesku ali snegu, in zagotavlja pet posebnih voznih načinov.

 

1Za doplačilo.

 

 

Zanimivosti

Dodatna oprema Opel+

V skladu z vašimi željami

Z originalno opremo Opel+ se lahko izrazite in obenem kar najbolje izkoristite svojega Comba Cargo. Zasnovana in preverjena je za vašega Opla.

Slike se lahko razlikujejo od izdelka v prodaji.

 

Naslednji koraki