Opel - Sustainable Mobility
Izkusite Opel – uporabniški vmesnik HMI in sistem Infotainment

Uporabniški vmesnik HMI in sistem Infotainment

Prikazi in najpomembnejše funkcije vašega pametnega telefona na zaslonu na dotik v vašem avtomobilu.

Sožitje avtomobila in pametnega telefona
Opel – predanost inovacijam

Inovacije

Spoznajte vse prednosti našega inovativnega duha.

Vstopite v svet novih rešitev
Oplove inovacije – oblikovanje

Oblikovanje

Popolna združitev oblike in funkcije je koristna za vse. Spoznajte, kako nam to uspeva.

Spoznajte Oplov oblikovalski jezik

NAJVEČ UŽITKA V VOŽNJI, NAJMANJ EMISIJ.

Si želite voziti okolju prijazno in varčno vozilo, ne da bi se morali odreči užitku v vožnji? Vsak dan si prizadevamo zmanjšati vpliv vašega vozila na okolje z zagotavljanjem zmogljivih, prilagodljivih in praktičnih avtomobilov, ki jih pričakujete od znamke Opel. Poleg stalnega izboljševanja običajnih motorjev razvijamo tudi pestro paleto novih, čistejših in varčnejših tehnologij – vključno s povsem električnim pogonom in različnimi hibridnimi zasnovami.

Enlarge

Običajni pogonski sistemi

Prizadevamo si zmanjšati izpuste CO2 in porabo goriva, ne da bi zmanjšali vozne zmogljivosti. Na tem načelu so zasnovani modeli ecoFLEX. Tehnologija ecoFLEX vključuje veliko manjših domiselnih sprememb, ki skupaj poskrbijo za veliko izboljšanje učinkovitosti pri porabi goriva. To pomeni izboljšave sistemov za vbrizg goriva in odstranjevanje skritih vzrokov za povečanje porabe goriva. Kupci radi izberejo vozila z ekonomskimi in ekološkimi prednostmi: danes je več kot 40 odstotkov vseh prodanih Oplovih modelov opremljeno z oznako ecoFLEX.


Enlarge

Alternativni pogonski sistemi

Poleg stalnega izboljševanja običajnih motorjev razvijamo tudi pestro paleto novih, čistejših in varčnejših tehnologij. Modeli ecoFLEX s pogonom na LPG (utekočinjen naftni plin) so do okolja prijazna in varčna rešitev. Dve skrbi manj.


Oplovi mejniki – trajnostna mobilnost in okolju prijazne rešitve

Mejniki

Vedno smo imeli vodilno vlogo pri do okolja prijaznih tehnologijah: laki na vodni osnovi, standardno vgrajeni katalizatorji, gorivne celice in še marsikaj. Podrobneje spoznajte Oplove inovativne okolju prijazne tehnologije.