Opel Design - Interior Design
Oplovo oblikovanje zunanjosti

Nov oblikovalski jezik

Oglejte si, kaj pridobite z združitvijo čustvene predanosti in tehnologije.

Več o Oplovem oblikovanju zunanjosti
Opel | Uporabniški vmesnik HMI in sistem Infotainment

Uporabniški vmesnik HMI in sistem Infotainment

Prikaz najpomembnejših funkcij vašega pametnega telefona na zaslonu na dotik.

Sožitje avtomobila in pametnega telefona

LEPOTA IZVIRA IZ NOTRANJOSTI.

Zunanjost avtomobila je lahko še tako privlačna, a kot voznik avtomobil večinoma vidite od znotraj. Za volanom preživite veliko časa, zato je zelo pomembno, kakšna je notranjost. Za volanom namreč najbolj občutite kakovost oblikovanja, materialov in opreme.

Enlarge

Značilne poteze v notranjosti

Številne zunanje drzne oblikovalske poteze so prisotne tudi v notranjosti: na primer poteze v obliki kril in rezil so v notranjosti poustvarjene v podobi nežno zaobljenih oblik, ki ustvarjajo vtis varnosti, udobja in prostornosti.


Enlarge

Kakovostni materiali za vaše udobje

Notranjost Opla je edinstven prostor. Izjemno veliko pozornosti namenimo temu, kakšna je notranjost na otip. Vsi materiali skupaj tvorijo usklajen občutek, zaradi katerega se voznik in sopotniki prijetno počutijo. Vsak del notranjosti je na otip prefinjen in eleganten.

Kakovost materialov je očitna v elementih, kot so na otip mehke površine z zrnato teksturo, kakovost kromiranih in drugih okrasnih elementov ter občutek pri upravljanju gumbov in stikal. Zaradi posebnih premazov, ki temeljijo na nanotehnologiji, so materiali bolj odporni proti madežem in vodoodporni, ne da bi to vplivalo na zračnost materiala.


Enlarge

Ergonomska kabina

Vstopite v vozilo Opel in spoznajte občutek nadzora, ki je hkrati udoben in sproščen. Sedeži vam nudijo odlično oporo zaradi prilagodljivosti, ki je najboljša v panogi. Merilniki so pregledno razvrščeni, krmilni gumbi pa lahko dosegljivi. Sredinska konzola je nagnjena proti vozniku, kar omogoča boljši pregled in lažjo dosegljivost. Vse je na pravem mestu – praktični prostori za shranjevanje predmetov nudijo rešitve za vsakodnevne potrebe na najpreprostejši način.